3Landen2013

Still Going Strong Cricket Club

Vierlandentoernooi 2016


Het Vierlanden toernooi in La Manga in oktober 2016

Algemene sfeerbeschrijving door Jan Willem Heshusius

Op zaterdag 1 oktober 2016 vertrokken Gerda en ik naar het 2500 km. verderop gelegen La Manga met onze eigen auto. De crickettas volgestouwd met oranje wedstrijdshirts van iedereen, onze eigen koffers en andere noodzakelijkheden, gaf de auto een zeer vol aanzien. Ook de fam. Ohm nam de eigen auto. Afspraak was elkaar op vrijdag 14 oktober te ontmoeten in Valencia.

Wij reden dus eigenlijk naar de warmte toe. Op vrijdagmorgen 14 oktober reden wij vanuit de Spaanse Pyreneeën richting Valencia. Om 09.00 uur in de morgen was het 8 graden Celcius. Toen wij om 15.30 uur bij het hotel aankwamen was het 26 graden. Fam. Ohm was ook al gearriveerd maar waren Valencia al in. Grote stad, waar moet je zoeken? Hotel uit, 2 hoeken om en wie stak daar boven de Spanjaarden uit?  Het werd een prettig weerzien.

Volgende dag op naar La Manga een rit van 250 km. Om 12.30 uur waren wij ter plekke. In de loop van de middag kwam iedereen aan. De grote groep vertrok al om 06.05 uur vanaf Schiphol dus een vroeg begin van de dag. Om 17.00 uur was de welkomstborrel, uiteraard buiten op een terras. Uitleggen waar de velden lagen, verdeling shirts, opstelling voor de komende 2 dagen, programma doorgenomen en uitleg over de besteding van het inleggeld.

Toch was er grote ongerustheid over pitch 2. Naast de pitch was een groot stuk gras verwijderd en lag er een soort plakkerig zand. Aangezien er fors geïnvesteerd gaat worden in graswickets zal er wat moeten gebeuren, maar ze hadden natuurlijk beter overleg moeten plegen met de Spaanse organisatoren want nu viel er niet te spelen. Uiteindelijk zijn er 5 groene kunststof stroken over het zand gespannen maar dat betekende dat de eerste wedstrijd moest worden uitgesteld tot de vrije dag. Gelukkig was de oplossing afdoende en kon er gespeeld worden.

La Manga is een groot resort met twee 18 holes golfbanen, cricket- en voetbalvelden, restaurants, supermarkt, bank met geldautomaat, kortom de noodzaak het resort te verlaten was er nauwelijks. In de buurt liggen flinke steden als Murcia en Cartagena om te bezoeken. Daar is flink gebruik van gemaakt. Vermeldenswaardig is ook dat ze in Spanje nooit gehoord hebben van het kwartje van Kok. Wij hebben benzine kunnen tanken tussen de € 1.09 en € 1.16 per liter. Daar hebben wij wel flink gebruik van moeten maken want in Spanje hebben wij veel kilometers afgelegd.

Donderdag 20 oktober was de “ladiesday” met de bus via een likeurfabriek naar Cartagena waar een ieder zijn eigen weg moest zien te vinden.
Om 17.30 uur werden wij door dezelfde bus op het veld afgezet om het laatste stukje van de wedstrijd van de Bad Boys tegen de Fortyclub te kunnen zien. Het was een bijzondere wedstrijd van 13 tegen 13 die de Engelsen wonnen omdat de Engelsen nummer 13 van de Bad Boys niet uit lieten gaan (De Engelsen weigerden ook hem te stumpen toen dat heel erg gemakkelijk kon ! - Opmerking van Roelof) en dat daardoor de "retired 50 batsmen" niet weer in konden.

Het afscheidsdiner op vrijdagavond was zeer goed verzorgd. Alle prijzen zijn uitgereikt, afscheid genomen van iedereen en tot volgend jaar in Capelle a/d IJssel op de velden van Sparta. Van zaterdag 22 juli t/m vrijdag 28 juli 2017 hopen wij al onze vrienden weer te verwelkomen.

Het was een genoeglijke week die de verre reis voor ons meer dan waard was.

Wij wensen iedereen een goede winter en hopen allen weer eind april 2017 gezond terug te zien of eerder op de SGS winterbijeenkomsten.

Jan Willem Heshusius.

Fotoserie van de heenreis per vliegtuig 15 oktober  foto's Donald Noorhoff
Fotoserie van de Ladies Day in Cartagena  foto's Gerda Hershusius

Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.

---------------  

De cricketaccommodatie liet helaas te wensen over - Duco Ohm

In de middag van zaterdag de 15e oktober ontmoetten de toergangers elkaar op het terras bij Luigi en kwam de stemming er goed in. Er werd nog een bezoek afgelegd aan de twee velden om te zien waarop wij moesten spelen. Het hoofdveld lag er prima bij maar oh wat schrokken wij van het tweede veld waarop gespeeld zou moeten worden om het toernooi tot een goed einde te brengen.

Ierland en Scotland hebben geïnvesteerd in La Manga en willen op beide velden graswickets aanleggen zodat er voor aanvang van het seizoen volop geoefend kan worden door beide landen. Ook in de planning 18 oefenkooien en een kooi voor keeperstraining: al met al een miljoenen project. Wij vragen ons wel af of wij er over vier jaar weer kunnen spelen en of het dan nog betaalbaar zal zijn….

Twee dagen voor aanvang van het toernooi had men besloten vast met de aanleg van de graswickets op het tweede veld te beginnen en dus troffen wij daar een pitch aan met ernaast een zandbak van 25 x 25 meter waarop zeker niet gespeeld kon worden. De Spanjaarden hebben de zaterdag en zondag hard gewerkt om die zandbak te effenen en van kunstmatten te voorzien zodat op maandag toch op twee velden gespeeld kon worden en één van de wedstrijden van de zondag naar de donderdag verplaatst moest worden.

---------------

Verslagen van de 45 over wedstrijden

17-10-2016 : De eerste wedstrijd ging verloren  SGS 209/7 – De Engelse Forty Club 211/6

Ons in keurige oranje shirts gestoken Holland Team kwam tot een goed totaal tegen de Engelsen.
Amin Kasam had een sterke battingside en de order of going/out in was uitstekend.
Door een misverstand ging de arme Karan op 9 al run out. Roelof Balk stond gedegen te batten (37) maar zag Bryan Rayman (14) te snel gebowld worden eer hij steun kreeg van Ferry Smit (25) en Manish Moorjani (13).  Robert Kottman (51) en Theo Straten (42 no) waren de mannen die Lideke veel werk leverden en zij brachten, mede door 17 extra’s, de 209/7 op het bord.
Simon Gerring 2-51 in 7, Neil Canham 2-47 in 9 en Phil Deakin 1-20 in 9 namen onze wickets.

Na de lunch zagen wij 52/2 maar daarna 149/3 op het bord komen.
Peter Rebera (21), Jonathan Thornton (33) en Neil Canham (15 no) steunden de voortreffelijk battende Nigel Angus die 95 scoorde eer hij door Karan gevangen werd.
Over vangen gesproken… Salim Mohammad ving de topper Stuart Faulkner met drie vingers en maakte triomfantelijk een ererondje. 
Ook Amin pakte weer een vang en Karan, de wicket keeper bij deze wedstrijd, een vang en een stumping.
Sudhir Lavania 2-37 in 9, Ferdinand Smit 1-26 in 6 en Salim Mohammad 3-36 in 7 namen de wickets en Karan stond geen byes toe.

Fotoserie SGS-Forty Club 17 oktober  foto's Duco Ohm
Fotoserie SGS-Forty Club 17 oktober  foto's Donald
                                                                               Noorhoff
Klik op de link en de fotopresentatie opent.
Alle foto's kunnen worden gedownload.---------------

19-10-2016 : De tweede wedstrijd werd gewonnen SGS 242/8 – España Cricket 174/9

Kwamen wij in de eerste wedstrijd al boven de 200 ook in de tweede werd die mijlpaal overschreden.
Karan (64 6x4) scoorde met prachtige slagen eer hij slachtoffer werd van een fraaie stumping. Roelof Balk, hij weer, nam de tijd en droeg 28 runs bij (4x4). Bryan Rayman liet o.a. 4x4 en 2x6 zien eer hij met 47 runs achter zijn naam run out ging. Ferdinand Smit kwam daarna nog in de dubbele cijfers met een zorgvuldige 41 no (3x4). Met liefst 31 extra’s (25 wides) kwam uiteindelijk 242/8 op het bord.
George Wambeek 3-32 in 6, Hugh James 3-31 in 6 en Ahmad Ittfaq 2-46 in 9 pakten onze wickets.

Spanje kwam niet echt op gang. Onze bowlers hielden de Spanjaarden in toom.
Dave Smith, de kleine stijlvol battende man was licht geblesseerd en scoorde slechts 17 runs.
Asif Mohammed voegde 42 runs toe aan het totaal, Graham Cooper 15, Davis Williams 35 (ret.) en Graham Parker 11. Er waren 26 extra’s waarvan 18 wides en Karan stond slechts 1 bye toe.
Van onze bowlers was Sudhir Lavania met 2-13 in 7 het gevaarlijkst. Manish Moorjani 2-31 in 9, Amin Kasam 2-34 in 9 en Ferdinand Smit 1-17 in 6 veroverden Spaanse scalpen.
Volop vangen: Robert Kottman, Roelof Balk, Theo Straten en Bas Wijffelaars elk 1 en Karan 1 vang als keeper.

Na deze overwinning glunderde skipper Amin en voorspelde ook een overwinning op de Denen !

Een gezellig samenzijn langs het veld betekende het einde van een dag met goed cricket.

Fotoserie SGS-Spanje 19 oktober  foto's Donald Noorhoff
Fotoserie SGS-Spanje 19 oktober  foto's Duco Ohm
Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.

---------------

21-10-2016 : Ook de derde wedstrijd, tegen de Denen werd gewonnen:  Dansk 147 – SGS 148/3

Tegen de Denen was Jan-Willem Heshusius met de bal de gevaarlijkste bowler die de eerste drie batsmen van Denemarken inrekende. Stuart Spalding ging run-out met 18 runs achter zijn naam.
Ian Moore sneuvelde met 13 runs, Mark Scotland bleef op 22 runs steken, Glenn Larsen voegde 30 no
aan het totaal toe (5x4) en Bob Mansfield 16. Er werden 24 extra’s genoteerd (20 wides… en
slechts 1 bye).
Prachtige cijfers voor Jan Willem Heshusius 3-24 in 9, Amin Kasam 3-35 in 9, Manish Moorjani 1-34
in 9 en Salim Mohammad 1-24 in 9.
Vangen werden ditmaal niet gemist. Roelof Balk en Amin Kasam elk 1. Karan, de wk, 1 vang achter de palen.

Tot onze verbazing werd Karan op de tweede bal gebowld. Weer was het Roelof Balk die ons met 64 fraaie runs de weg wees (5x4  2x6) naar de overwinning. Deze taak werd geklaard door Bryan Rayman (21 3x4), Robert Kottman (14 no 1x4) en de alle tijd nemende skipper Amin Kasam (26 no 2x4).  Na 33 overs was de overwinning een feit.

Aangezien de Engelsen ook hun derde wedstrijd wonnen ging de Four Nation Trophy naar de Engelse Forty Club. Wij feliciteren hen met dit succes. Jammer, heel jammer te moeten horen dat deze door SGS geschonken trophy tijdens de reis naar Engeland gevallen en onherstelbaar beschadigd is. De Engelsen zullen een nieuwe trophy aanschaffen.

Tijdens een vergadering werd unaniem besloten vanaf volgend jaar voor beide toernooien de optie met roze ballen te spelen aan het gastland over te laten. Ook werd vastgesteld dat deelnemers aan het 45 over toernooi 40 jaar en ouder moeten zijn met dispensatie voor twee spelers van 35 – 39 jaar.

Alle deelnemers zien uit naar de toernooien op Sparta in Capelle aan de IJssel. Zowel Sparta als het naburige van der Valk Hotel hebben een geweldige indrukgemaakt !

Toeschouwer - 26-10-2016

Fotoserie SGS-Dansk Forty Club 21 oktober  foto's Donald Noorhoff

Fotoserie SGS-Dansk Forty Club 21 oktober  foto's Duco Ohm

Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.

===============

Verslagen van de Twenty/20 wedstrijden

Salim Mohammad was de skipper en wist zijn mannen wel te motiveren maar SGS kwam toch maar moeilijk, eigenlijk helemaal niet op gang.

16-10-2016 : De eerste wedstrijd was tegen de Deense Forty Club en werd verloren  95 – 99/5

Ondanks een goede start (66/2) door bijdragen van Bas Wijffelaars (14) en Doednath Awadhpersad (33) begon de staart al bij nr 3….. en haalde niemand meer de dubbele cijfers. Wel Mr Extra met 12.
Bij de Denen bowlde Stuart Spalding 2-2 in 1 over en Glenn Larsen 3-18 in 4.

Bij Denen waren het Alan Matthews (39), Mark Scotland (19 no) en Peter Crawford (13) die op de laatste bal van de 19e over ons totaal wisten te passeren. Er waren 19 extra’s waarvan 14 wides.
De vreugde bij de Denen was groot want dit hadden zij echt niet verwacht (en wij ook niet).
Mans de Rooij bowlde zuinig 2-14 in 4, Saleem Mohammad 2-20 in 4 en Manish Moorjani 1-21 in 4.

Vangen zag ik van Salim Mohammad, Manish Moorjani en Bas Wijfellaars : allen 1 en van Dirk Coster een snelle stumping.


Fotoserie SGS-Dansk Forty Club 16 oktober  foto's Donald Noorhoff
Fotoserie SGS-Dansk Forty Club 16 oktober  foto's Duco Ohm

Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.

---------------

18-10-2016 : De tweede wedstrijd tegen de Engelse Forty Club eveneens verloren : 163/5 – 164/1

Geschrokken van de slechte performance op de eerste dag herstelde ons team zich goed tegen de Engelsen.
Manish Moorjani strandde in het zicht van zijn century maar liet wel 90 geweldige fraaie runs in de boeken achter (6x4 en 3x6) en werd goed gesteund door Bas Wijffelaars die er 38 scoorde. Met een 18 extra’s kwamen wij op het fraaie totaal van 163/5 na de 20 overs.
Fred Khan bowlde 2-13 in 4 en John Courtney 2-32
in 4.

De Engelsen willen nimmer van SGS verliezen en hadden dan ook hun sterkste formatie opgesteld !
Tegen Stuart Faulkner (1 in en 77 no) en Simon Geering (3 in en 54 no) konden onze mannen geen eer behalen en na 14 overs kon aan het bier en de wijn begonnen worden.
Manish Moorjani nam het enige wicket 1-22 in 2.3 overs. Donald Noorhoff gaf geen byes weg!

Fotoserie SGS-Forty Club 18 oktober  foto's Donald Noorhoff

Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.

---------------

18-10-2016 : De derde wedstrijd tegen Cricket España ging ook verloren : 205/3 -  139/6

Spanje zou als zij van ons zouden winnen de T20 cup veroveren…. En de vechtlust straalde ervan af.
Davis Williams (1 in) scoorde een prachtige century eer hij op 102 door Hans Noorhoff geweldig fraai gevangen werd (13x4 1x6). Steven Simkins (nr 2) 55 en Asif Mohammed 13 not (2x6) vonden onze bowlerij wel lekker en zo kwamen er 205 runs op het bord incl. de 13 extra’s (allen wides).
Manish Moorjani 1-43 in 4, Salim Mohammad 2-38 in 4. Hans Noorhoff 1 vang. Dirk Coster stond geen byes toe.

Op 125 viel ons 3e wicket. Gijs de Jong had een keurige 44 retired (2x4 2x6) laten noteren en Manish Moorjani een snelle 26 (3x4). Daarna genoten wij van Doednath Awadhpersad die 52 no scoorde (5x4). Op 139 waren de 20 overs verbruikt.
Al met al was er sprake van teleurstelling bij onze jongens maar bleef de stemming goed.

Volgend jaar wordt op Sparta in Capelle aan de IJssel wederom gespeeld maar krijgt dit toernooi de naam van ‘Twenty Over Tournament’ en zullen de deelnemers niet 40 maar 45 jaar en ouder moeten zijn om mee te kunnen doen.

Complimenten gaan naar Rico die met zijn mannen er alle dagen voor zorgde dat het de spelers aan niets ontbrak: voldoende water tijdens de wedstrijden en tussen de innings en een grote doos met heerlijk bier na afloop voor beide teams. Aan de bar op het veld waren alle consumpties voor 1 Euro te verkrijgen. Ook de wijn en die werd zeer royaal ingeschonken.  

De diverse umpires deden goed werk en bedanken wij bij deze nogmaals. Wij hadden met de Spaanse umpire David Riley te maken en de Engelse John Widgery, Barry Aitken, Norman Jones en Claude Kensett.

Toeschouwer - 26-10-2016

Bij deze wedstrijd geen foto's van Donald Noorhoff. Je kunt maar op één plek tegelijk zijn.
Fotoserie Spanje-SGS 18 oktober  foto's Duco Ohm

Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.

---------------

20-10-2016 : The Royal Bad Boys C.C. beaten by the Ron Hart Eleven

The Ron Hart XI scored a respectful 230/6 in this 13 a-side 45 overs event.

The bowlers Ian Robinson (BB14) (1-6 in 2), Manish Moorjani (qualifier) (1-18 in 3), Doednath Awadhpersad (qualifier) (2-22 in 4), B. Masefield (BB17) (1-23 in 4) and Robert Kottman (qualifier) (1-10 in 5) plus 5 other bowlers couldn’t control the Ron Hart batsmen. Almost all of them got double figures!

Peter Rebera 22, Nigel Angus 35 ret., Jonathan Thornton 14, Simon Gerring 35 ret., Andrew Meads 35 ret., John Hartley 22, John Courtney 24, Steve Setters 16 no and Mr Extra 19 were responsible for this total.

Catches were noted for B. Masefield (BB17), Robert Kottman (qualifier) (2) and a stumping for Donald Noorhoff (another qualifier).

The Royal Bad Boys managed to get 216 runs on the board.

Doednath Awadhpersad (12), Robert Kottman (35 ret.), skipper Stuart Spalding (BB3) (35 ret.), Manish Moorjani (35 ret.), Andy Shanks (BB10) (20 no) and Theo Straten (BB2) (27) and Mr Extra (11) were the rungetters.

John Hartley (4-33 in 9), Rob Nelson (2-29 in 8), Steve Setters (1-21 in 4) and John Courtney (2-44 in 9) took the wickets. Andrew Meads, Nigel Angus and John Hartley took one catch each.

From next year onwards this yearly event will be a match between the President's XI (the president of the organising country) against the Royal Bad Boys, an event that obtained a fixed place on the tournament fixtures list.

Theo Straten - 05-11-2016

P.S. RBBCC kijkt alweer uit naar volgend jaar, waar in ieder geval ook de Southern Hemisphere Overseas Tour (SHOT 17) van mijn Australische en Nieuw Zeelandse vrienden in de maanden juni en juli (NL gedeelte van 2 t/m 4 juli) iets is om naar uit te kijken.

Fotoserie Bad Boys 20 oktober - foto's Donald Noorhoff
Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.

---------------

21-10-2016 : De slotavond met het buffet in La Manga

Tijdens het einde van de wedstrijd van de door de Bad Boys nipt verloren wedstrijd tegen het team van Ron Hart zagen wij toeristen terugkomen van de Ladies Day. Zij hadden een lange dag gehad en veel lekkers geproefd en moois gezien.
Herhaling van bovenstaande link naar de Fotoserie van de Ladies Day in Cartagena  foto's Gerda Hershusius

Het werd snel naar huis gaan want om halfacht moest verzameld worden in de Party Hall waar wij in een zeer grote zaal met zo een honderd deelnemers de slotavond zouden gaan beleven. Een twaalftal tafels, elk gedekt voor acht personen stonden klaar en per land waren een of twee tafels ingedeeld.

Rico had de leiding, heette ons allen welkom en dat deed hij op zijn eigen, charmante, wijze.
Het buffet stond klaar en dat mocht gezien worden. Per tafel werden wij uitgenodigd om met het entree te beginnen. Verwacht was dat tussen de gangen de speeches en de prijsuitreiking zouden plaats vinden maar dat verliep anders.
Het werd een ‘snelbuffet’: toen de laatste tafel de borden vulde met het entrée schoof de eerste tafel al aan in de rij om van de uitgestalde hoofdmaaltijd te kiezen en dat herhaalde zich nog bij het dessert. Het eten was voortreffelijk maar het verliep helaas chaotisch. De wijn vloeide rijkelijk maar later op de avond waren de obers zoek en wilde menigeen nog wel een glas.

Na het nuttigen van het buffet werd er gespeecht, werd er over de slechte start met het tweede veld gesproken maar ook respect geuit voor de inzet waarmee dat veld binnen 24 uur bespeelbaar werd gemaakt.
Amin Kasam kreeg het woord om de Gentlemans Cup aan de nieuwe winnaar te overhandigen. Met goed gekozen redenen ging die beker naar Peter Owens van de Forty Club. Peter is een steunpilaar bij de Forty Club en was de grote man achter het zo geslaagde toernooi in Wales.

Hoewel ver voor aanvang van het toernooi was besloten dat er geen individuele prijzen uitgereikt zouden worden begon een waar prijzenfestival.  Cricket España verraste ons met een volle tafel. Georg Wambeek – de Spaans captain –nodigde Barry Aitken uit de uitgestalde prijzen aan de winnaars te overhandigen. Daarbij assisteerde desgevraagd Duco Ohm.

Barry Aitken nam het woord.
Duco werd als eerste toegesproken en bedankt voor het vele werk dat hij voor de toernooien verricht heeft: als umpire nam hij deze week met Spanje-Denemarken definitief afscheid en samen met Barry werden door hem de toernooiregels vastgesteld, die van de T20 en die van het 45 over toernooi.  Met een daverend applaus van de aanwezigen stemden de aanwezigen met Barry’s woorden in. Duco bedankte op zijn eigen wijze voor alle vriendelijke uitspraken en sprak de hoop uit dat hij nog vele toernooien met zijn Lideke zal kunnen bijwonen.

Barry ging daarna over tot het uitreiken van de bekers en Duco mocht assisteren door alle winnende spelers een lint met medaille om te hangen.

De winnaars werden naar voren geroepen:

  • De Forty Club was de winnaar van het hoofdtoernooi (die van de 45 overs) en nam de Four Nations Trophy in ontvangst waarna de spelers de medailles omgehangen kregen.

  • Dat gebeurde ook met de T20 Cup die naar de enthousiaste Spanjaarden ging (wat heet Spanjaarden… allemaal expats met een Engels paspoort maar wel woonachtig in Spanje).

  • Toen kwam er nog de nieuwe Fair Play Trophy en de winnaar, door de umpires besloten, werd terecht het Deense team en dus bleef SGS met lege handen achter.

  • Ook werden er met door Barry goed gekozen woorden de umpires en scorers bedankt die, met luid applaus, ook van medailles werden voorzien.

     
     

Wij hebben dus in Capelle het een en ander te regelen want tijdens de vergadering werd besloten voortaan een herinneringsmedaille voor de diverse winnaars in te stellen en ook de Fair Play Trophy zal een vaste prijs worden.

Het spelen met de roze ballen was een succes en besloten werd dat het organiserende land kan vaststellen of er naast het T20 toernooi ook in het hoofdtoernooi met roze ballen gespeeld gaat worden.

Een beslissing werd ook genomen inzake leeftijden: het T20 toernooi is voortaan bestemd voor spelers van 45 jaar en ouder; het 45 over toernooi is voor 40 jaar en ouder met dispensatie voor maximaal 2 spelers van 35-39 jaar.

Voor 23.00 uur was iedereen vertrokken want er moest vroeg opgestaan worden om de thuisreis naar Holland te beginnen: auto inleveren in Alicante en inchecken. Dit alles is voorspoedig verlopen en ook het drietal auto’s is veilig thuisgekomen.
P.S. Terug in Nederland kwam het bericht door dat tijdens de thuisreis de door SGS aangeboden Four Nations Trophy uit een tas is gevallen en onherstelbaar beschadigd is. De Forty Club zal komend jaar met een nieuwe Trophy naar Capelle komen.

Fotoserie Slotavond 21 oktober - foto's Donald Noorhoff
Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.

---------------

22-10-2016 : Iedereen reist terug naar huis

Hiervan is helaas geen verslag maar de foto's spreken voor zich.

Foto's van de terugreis per vliegtuig  foto's Donald Noorhoff
Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.

===============

WETENSWAARDIGHEDEN OVER HET TOERNOOI IN LA MANGA

Goed te weten dat in La Manga :

Lideke Ohm
Hetty Reijmer-Steens
Annie van Lunszen

Amin Kasam

Steve Tovey

Joep Hesseling

Duco Ohm

Ferdinand Smit

Shamkumari Doednath
Truus Zijsvelt

Walter Prescod

De Senioren Onderlinge

Donald Noorhoff

Gerda Heshusius 

 

Dirk Coster

Jan-Willem Heshusius
Iedereen   

-  alle wedstrijden van SGS gescoord heeft en ook die van de Royal Bad Boys

-  de 45 over wedstrijden scoorde voor de Denen

-  twee T20 over wedstrijden voor de Denen scoorde en haar Arthur één

-  na de wedstrijd tegen de Denen afscheid nam als captain van het SGS 45 over team en door een erehaag het veld verliet

-  drie 45 over wedstrijden umpirede

-  er één leidde

-  zijn laatste wedstrijd als umpire leidde en nu echt retired ging

-  de cricket spelende arts, ’s nachts Hans Noorhoff naar een ziekenhuis bracht en tot 3 uur bij hem bleef

-  weer gezond is en er helemaal bij hoorde

-  zich stukken beter voelde na het afschuwelijk auto-ongeluk en echt genoten heeft van dit gezelschap

-  zich met hoed met daarop een bad-eend langs het veld vertoonde

-  de Senioren Onderlinge goed vertegenwoordigd was in beide toernooien….

-  meer dan 1000 foto’s geschoten heeft

-  ook raad wist met haar camera en dat wij benieuwd zijn naar de resultaten

    zij met meer dan 50 oranje shirts naar huis ging om er de was even te doen….

-  de penningmeester was en zo zuinig dat iedereen geld terug kreeg!

-  met Amin samen de teams samenstelde en geen onvertogen woord te horen kreeg

-  op tijd in Alicante was om de auto in te leveren en in te checken voor de vlucht naar Amsterdam

Duco Ohm - 26-10-2016


Het seizoen 2016 is nu echt afgelopen (06-12-2016)

Wij zijn terug gekomen uit Spanje en de fraaie Holland Team shirts, die in bruikleen waren bij de spelers, werden door Gerda Heshusius mee naar huis genomen, gewassen, gestreken en liggen klaar om volgend jaar op Sparta gebruikt te worden.

SGS en de  spelers zijn haar dankbaar voor deze flinke klus die zij, ongevraagd, op zich nam !  

Duco Ohm