Still Going Strong Cricket Club

Vierlandentoernooi 2017

Ga hier naar het programma en de uitslagen


Facebook pagina van Denemarken

Voor diegene die geïnteresseerd is wijzen wij graag op het bestaan van de Facebookpagina die is opgezet door Big Jan Rasmussen (de Deen): cricket@oldboys.   

Duco Ohm


Nawoord Quadrangular Tournament  (29-07-2017)

Onderstaande mail is verstuurd naar alle deelnemers aan het Quadrangular tournament.

Beste vrienden en vriendinnen,  

Vanmorgen heerlijk uitgeslapen en wakker geworden met het mooie toernooi nog vol in mijn gedachten. Het was weer een heerlijke week om mee te maken. Gelukkig hebben wij enorme mazzel gehad met het weer want de slechte voorspellingen zijn, gelukkig voor ons. niet uitgekomen. Wat het hoofdtoernooi betreft waren de verwachtingen hoger gespannen maar wij krijgen volgend jaar in Denemarken, de naam van de plaats spreek ik toch verkeerd uit, een nieuwe kans.  

Het toernooi en voorwedstrijd wordt gehouden van zondag 22 juli 2018 t/m vrijdag 27 juli 2018. We verzamelen op zaterdag 21 juli in het hotel waar voor iedere dan aanwezige SGS-er een welkomstdrankje klaar staat.
De Denen hebben 50 kamers geboekt in het Køge Strandhotel. Kijk maar op comwellkogestrand.dk De prijs die de Denen voor dit hotel hebben opgegeven is Dkr. 850 (ca 115 EUR) per 2-persoons kamer incl. ontbijt. Uiteraard zullen wij nog meer informatie krijgen en nagaan of dit alles klopt.  

Wat de 20 over wedstrijden betreft heeft dat onze verwachtingen overtroffen. Net verloren van Spanje, eigenlijk een tie, en van Engeland, maar zeer dik gewonnen van de Denen dankzij de moeilijke boogjes op lengte van Amin.  

Wij bedanken verder Lideke voor al haar scoringswerk, Duco voor het doorseinen naar de SGS website, Roelof voor de snelle verwerking (het stond vaak dezelfde avond op de site) en uiteraard al onze supporters. Daarnaast Gerda voor het aanleveren van mooi gewassen en gestreken oranje shirts. Ook nu heeft zij deze taak weer op zich genomen. Voordeel: ook voor Denemarken hoeven wij geen nieuwe shirts aan te schaffen!  

Verder dank ik mijn mede toercommissie leden Dirk Coster voor zijn meer dan voortreffelijke financiële werk, Tijl Huygen voor zijn commentariële vaardigheden, Theo Straten voor het verzorgen van de grote hoeveelheid pennen en felicitaties voor Ferdinand voor zijn eerste jaar als prima aanvoerder.  

Ook is het volkomen duidelijk dat de enorme inzet van de Sparta brigade het toernooi een succesvolle boost heeft gegeven. De goede samenwerking heeft de verstandhouding tussen Sparta en SGS beslist op een hoger plan gebracht. Daarnaast heeft het uitermate prettige contact met het Van der Valk Hotel zeer bijgedragen aan het slagen van het toernooi want een goede verzorging en dito nachtrust zijn zeer belangrijk.  

Wij kijken al weer vooruit naar volgend jaar maar eerst gaan wij in augustus en september nog veel cricket spelen. Ik zie ernaar vooruit jullie weer te ontmoeten.  

Vriendelijke groet,
Jan Willem Heshusius.


27-07-2017   De Slotavond  (28-07-2017)

Om 7 uur 's avonds begon de grote zaal vol te lopen en zochten 98 deelnemers een tafel uit.

Tijl Huygen heette iedereen welkom en in het bijzonder de wethouder uit Capelle,  Jean Paul Meuldijk, die de ‘Sparta tafel’ completeerde. Het buffet dat om 8 uur begon was uitstekend en met gezellige, goed uitgezochte muziek kwam de stemming er goed in.

De wethouder overhandigde na een geweldig goede speech de Fair Play Trophy aan de Denen.

Jan-Willem Heshusius reikte namens SGS de prijzen uit en iedere deelnemer ontving als herinnering een 4 landen pen. Onze voorzitter mocht Barry Aitken vertellen dat de ALV van SGS hem tot Honorary Member had benoemd en reikte hem de SGS das uit.
Daarna mocht hij de Gentlemans Cup aan een Spanjaard overhandigen: dat werd George Wambeek, de grote man achter Cricket Espana.

Ik zal onze toercommissie niet het gras voor de voeten wegmaaien – van hen verwachten wij een samenvatting van deze door allen zeer gewaardeerde avond.

Duco Ohm

Fotoserie 2017-07-27 Slotavond  Foto's Gerda Heshusius
Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.


Martin Jørgensen (28-07-2017)

Wij missen dit jaar voor het eerst de trouwe scorer van de Denen.
De deelnemers van alle landen hopen dat hij spoedig hersteld zal zijn en dat wij hem volgende jaar in Koge (21-28 juli) weer achter een tafel zullen zien zitten.  Beterschap gewenst Martin !

Duco Ohm


De openingswedstrijd van de vierlanden toernooien (28-07-2017)

De  vierlandentoernooien worden traditioneel op de zondag geopend met een wedstrijd tussen de Royal Bad Boys CC en een President XI .
Er is nu besloten deze wedstrijd op te dragen aan onze Stef Egging die zo geliefd was bij de deelnemers aan het toernooi.

Volgend jaar zal voor het eerst worden gestreden om de “Stef Egging Memorial Cup“. Een prachtig initiatief dat Stef zeker op prijs gesteld zou hebben.

 Duco Ohm


Vader en Zoon Das leveren prachtig gemaaide velden bij Sparta ! (26-07-2017)

SGS en de deelnemende teams zijn vader en zoon Das zeer dankbaar voor de voortreffelijk goed verzorgde velden die zij iedere morgen aantreffen.

Lekker kort gemaaid gras, scherpe creases op de mat en duidelijk getrokken bounderies en inner cirkels maken het spelen op Sparta tot een zeer aangename bezigheid.

Dat zij al om 6.30 op het veld aan het werk zijn zullen vele spelers niet geloven maar het is echt waar !

Duco Ohm


28-07-2017   Denemarken - Spanje : 195 - 196/3 (28-07-2017)

Op het kleine veld kwamen onze Deense vrienden tot het goede totaal van 195 toen de laatste man gebowld werd. Na 21 overs waren 152 runs op het bord met 3 wickets down. Met 3 wickets verlies werd het totaal gepasseerd en Spanje won dus.

 Duco Ohm


28-07-2017   SGS - Forty Club : 104/9 a.o. - 105/3 (0-3) (28-07-2017)

SGS laat het lelijk afweten en na 30 overs stond het 100/7 ! Erik de Jonge kwam met een goede en geduldige 31 in de boeken. Stephen Sandri ook zeer geduldig 11. Verder twee maal een 0, een 2, een 4 en een speler met 7. Op 103 viel het 8e wicket: Ferdinand Smit 13. Hierna aan bat Sudhir Lavania en Theo Straten (17 no) die voorzichtig batten. Na de lunch was het snel bekeken. Theo bleef met 17 n.o. en nr 11  was niet op Sparta verschenen. Net bericht dat hij met een kapotte auto nog ‘ergens’ langs de weg staat.

105 is dus het target voor de Forty Club. De tweede innings is begonnen en inmiddels zijn 15 overs achter de rug en op het bord staat 62/2. De Engelsen waren goed op weg naar een royale overwinning. Dat lukte na 24 overs al met 3 wickets down. Sudhir Lavania 1-22 in 4 overs en Ferdinand Smit 1-0 in 1 over.

Jan Willem Heshusius klom op een bank en kon de Forty Club de nieuwe Trophy overhandigen.
Vervolgens kregen alle deelnemers nog een 4-landenpen, een zeer gewaardeerd aandenken aan deze fantastische week. Ook waren er nog kleine cadeaus voor beste batsman, bowler, fielder en allrounder. De scorers en umpires werden niet vergeten.
Theo kreeg voor zijn snelle score aan het eind van onze innings van de Engelsen een Man of the Match prijs.
Een geweldig toernooi is achter de rug. Volgend jaar Køge in Denemarken (23-28 juli).

Duco Ohm

Fotoserie 2017-07-28  SGS-Fortyclub  Foto's Raimond v.d. Berg v. S.
Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.


27-07-2017   T/20  Spanje - Denemarken : 83/2 - 82/8 (28-07-2017)

De Denen laten het afweten met een povere 82/8 na 20 overs. Eén man, Allen Matthews, in de dubbele cijfers (14) en liefst 23 wides. Even een glaasje water en Spanje zal geen moeite hebben met het passeren van dit totaal.

En dat gebeurde ook want na 14 overs werd het totaal gepasseerd en waren er slechts twee wickets verloren.
Met dit resultaat werd Cricket España winnaar van het T20 toernooi. 

Duco Ohm


27-07-2017  T/20   SGS - Forty Club : 124/3 - 125/3 in 19.4 overs (0-3) Nipt verloren  (28-07-2017)

Een goede morgen vanaf Sparta bij het begin van de voorlaatste toernooi-dag. SGS begon te batten en Raimond v.d.Berg v.Saparoea scoorde een prachtige 51 en ging retired. Marc Koch zette met snel runnen de Engelsen vaak op het verkeerde been (25 prima runs). Bas Wijffelaars (22 n.o.) en Marco Verkroost (10 n.o.) wisten de boundery net niet te halen. Na 20 overs kwamen zij het veld uit en stonden er 124 runs met 3 op het bord verloren wickets

Het met 4 ‘door de weekse’ SGS-ers versterkte SO team slaagde er net niet in de Engelsen onder hun totaal te houden. In de laatste over gingen wij onderuit. De bowlers waarvan wij iets verwachtten kwamen niet tot grote daden en waren helaas niet accuraat genoeg. Wel succes met de bal was er voor Jaap Vogelaar 2 voor 9 in 2 overs en Amin Kasam 1 voor 28 in 4. Marc Koch keepte uitstekend en verrichtte 1 stumping en 1 vang. De vang van James Junior was een beauty.  

Al met al sloot SGS het T20 toernooi af met een nederlaag tegen de Engelsen, een overwinning op de Denen en een nederlaag tegen de Spanjaarden (een tie maar volgens de toernooi- regels verloren). De sfeer in het team was uitstekend en ik denk dat iedereen op een fijne week in Capelle kan terugzien.  

Duco Ohm

Fotoserie 2017-07-27 T20 SGS-Forty Club Foto's Donald Noorhoff
Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.


26-07-2017 Ladies Day

Woensdagochtend om half tien verzamelden 12 mensen zich bij Hotel Nieuwerkerk a/d IJssel. Ons was een interessante wandeling door het centrum van Rotterdam in het vooruitzicht gesteld. En we hadden er zin in. Het weer werkte mee met een lekker zonnetje en een stevige wind waardoor de warmte goed te verdragen was. Onder de enthousiaste leiding van Lizette Kornet gingen we met de Metro vanaf Nesselande naar Rotterdam. In de Metro was er alle gelegenheid voor een inleiding. Wat heeft Lizette veel voorbereidingswerk gedaan, het enthousiasme spatte er van af. Bij Blaak stapten we uit en troffen daar Fieke Kamerbeek die zich gezellig bij ons aansloot.

De kubuswoningen waren ons eerste doel en die bleken voor iedereen ruimer dan men verwacht had. Maar of je daar nu met kinderen goed uit de voeten kan? Via Markthal Rotterdam met een heerlijke lunch, Laurenskerk, Pim Fortuynplein, Raadhuis, een groene Erasmus, Jan Gat (Zadkine beeld "De verwoeste stad") en Maritiem Museum liepen we naar "De Zwaan" oftewel de Erasmus brug. Overal had Lizette wetenswaardigheden over te vertellen. Tot slot zochten we het hogerop in de Euromast en daar genoten we van een fantastisch uitzicht.
Boven op de Euromast konden we de voeten even rust gunnen met een drankje. De voeten waren wel moe maar wij niet. De gesprekken waren zeer geanimeerd.
Daarna werd de terugreis ondernomen via tram en weer Metro. Bij de uitstapplaats werden we door Taxi-dienst B. Kornet cs opgewacht en naar het veld getransporteerd waar inmiddels de wedstrijden geëindigd waren.

We hebben genoten van een interessante dag die op een fantastische manier georganiseerd en begeleid werd door Lizette. Het enige dat haar van een echte gids onderscheidde was dat ze geen herkenningsteken bij zich droeg waarmee ze van afstand in een menigte te onderscheiden was. De groep heeft daar een oplossing voor gevonden en bood Lizette een draaimolentje op stok aan, die aan dit manco een einde maakte.
Kortom een dag die leuk, interessant, geanimeerd, enthousiast begeleid werd, wat aanstekelijk werkte op de hele groep. We hebben genoten.

Raimond vd Berg van S.
Fotoserie 2017-07-26 45 Ladies Day. Foto's Gerda Heshusius
Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.


26-07-2017   Denemarken - Forty Club : 226/7 - 228/4 (0-3) (27-07-2017)

De Denen 226/7 verliezen van de Forty Club 228/4 in de laatste over op het kleine, tweede, veld. Onze umpire Willem Molenaar zag ook een fraai totaal door de Denen bij elkaar geslagen worden. Na de 45 overs gingen zij met 226/7 op het bord aan de door Sparta goed verzorgde lunch beginnen

Laat het organiseren van alles maar aan Jörg Kamerbeek en Nasser Mohammed over: alles loopt op Sparta op rolletjes ! Geweldig.

De Engelsen passeerden in de laatste over het Deense totaal. Dat was een spannerende wedstrijd dan die van SGS. Rondom het veld zaten dan ook de meeste toeschouwers.

Nu maken wij ons op voor de ‘finale’ tegen de Forty Club  - start om 10.00 uur en vanmiddag nog Spanje – Denemarken. Als de Spanjaarden winnen zijn zij de winnaar van de T20 cup die zij, als winnaar in La Manga, vergeten zijn mee te brengen naar Rotterdam!
Vanavond het slotdiner bij van der Valk in Nieuwerkerk aan de IJssel.

Duco Ohm


26-07-2017   SGS - Spanje :  274/7 / 111 (3-0) (27-07-2017)

SGS heeft gebat 274/7 tegen de Spanjaarden; Spanje bleef op 111 all out steken.
Erik de Jonge (13 1x4) opende waarna Stephen Sandri (27) en Marc Muis (32 3x4) de score naar 86/3 tilden na 22 overs. Ross Harmer zag ze vanmorgen als ‘meloenen’ en zijn snelle en harde 69 was een genot voor de vele toeschouwers, overigens net als gisteren van een hoog SO gehalte ! In die 69 zaten 6x4 en 2 geweldige zessen. Ferdinand Smit (23), Theo Straten (16 no 1x4) en Manish Moorjani (36 n.o. 1x4 2x6) hadden er ook goed het oog in. Een geweldige zes van Manish kwam op het clubhuis terecht en leverde een krat bier op. De 46 extra’s (32 wides) hielpen ook mee om tot dit geweldige totaal te geraken.

Doordat Sudhir Lavania (2-11 in 8 !) uitstekend bowlde en  toen Manish Moorjani (1-26 in 5) het topbat Williams voor 11 naar het clubhuis verwees was het met de Spanjaarden gedaan en maakten zij er een oefenwedstrijd van. 111 runs na 43 overs was het resultaat.
Stephen Sandri (3-20 in 9), Marc Muis (1-5 in 4 !), Saleem Mohammad (2-19 in 7) en Steven Bos (1-28 in 9) waren de succesvolle bowlers.
Vangen, 1 elk,: Stephen Sandri, Steven Bos, Marc Muis en Ferdinand Smit. Een wedstrijd om snel te vergeten ! 

Duco Ohm 

Fotoserie 2017-07-26 45 SGS-Spanje Foto's Duco Ohm
Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.


25-07-2017   T/20   SGS – Denemarken  190/5 - 102/5  (3-0) op het tweede (kleine) veld (26-07-2017)

Door goed batten van Raimond v.d.B.v.S. (10), James Junior (23), Marc Koch (36 6x4), Bryan Rayman (39 2x4 2x6), Bas Wijffelaars (57 no 8x4 2x6) en 25 extra’s kregen wij liefst 190 runs op het bord na 20 overs. De Denen scoorden er slechts 102. Kurt Ostergaard (18 no), Stuart Spalding (29) en Jan Ostergaard (23 no) wisten in de dubbele cijfers te komen. Toch weer veel wides (19) in de 23 extra’s die wij weggaven. Amin Kasam was de grote boosdoener met de bal: alle Deense toppers cleande hij en zijn cijfers liegen er niet om: 4 voor 8 in 4 overs. Farouk Ayube 1-26 in 4 nam het vijfde wicket. Jan Willem Heshusius pikte nog een fraaie vang mee.

Vermeldenswaard is weer het goed umpiren van Jacques en Gerard die Engeland – Spanje goed onder controle hadden. Deze wedstrijd werd op de laatste bal beslist 148 – 149 voor Spanje !

De velden liggen we weer fraai bij (woensdag 9.30 uur als ik dit uittik) waarvoor wij vader en zoon Das zeer erkentelijk zijn. Jörg Kamerbeek en Nasser Mohammed zijn weer van alles aan het regelen en ik heb de eerste koffie met cake al gehad.Lideke is klaar om SGS – Spanje te scoren (45 overs) en Willem Molenaar komt umpiren bij Engeland (Forty Club) - Denemarken (XL Danmark).

Duco Ohm

Fotoserie 2017-07-25 T20 SGS-DK Foto's Duco Ohm
Fotoserie 2017-07-25 T20 SGS-DK een paar foto's van Donald Noorhoff
Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.


25-07-2017   T/20 op Sparta  SGS-España XL - een echte TIE maar toch winst voor Spanje : 148/8 - 148/7  (26-07-2017)

SGS begon met batten en bracht 148 runs in de boeken en verloor 8 wickets. Maarten Ingelse startte met een gedegen 28 (3x4 1x6) en Raimond v.d.Berg v.Saparoea droeg er 63 bij (6x4 2x6). Daarna nog een bijdrage van Marc Koch (15) en 20 extra’s. De Spanjaarden deden geweldig hun best met hun toch wat jongere team.  Een geweldig spannend slot werd het met uiteindelijk ook 148 /7. Bijna scoorden zij de winning hit maar door een stumping van Marc sneuvelde de batsman op de laatste bal en kwam het uppie er niet ! Jaap Vogelaar 3-31 in 4, Jan-Willem Heshusius 1-15 in 4, Amin Kasam 1-23 in 4, James Junior 1-13 in 2 en David Mearns 1-26 in 3. 1 vang noteerde ik van Bas Wijffelaars en dan 2 super stumpings van Marc Koch.

Bij een tie telt het aantal verloren wickets en wij waren er 1 meer kwijt en volgens de toernooiregels de verliezers.

Engeland versloeg zoals verwacht mocht worden de Denen royaal. (3-0) en ‘onze’ umpires Gerard Inden en Jacques Mulders werden door de spelers gecomplimenteerd want zij ‘stonden’ foutloos te umpen.

Duco Ohm

Fotoserie 2017-07-25 T20 SGS-Spanje Foto's Duco Ohm
Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.


24-07-2017   SGS verslaat de Denen in het 45 over toernooi 105/3 - 102 (25-07-2017)

Onze Deense vrinden hadden een goede start en brachten 69/2 op het bord na 21 overs. I. Moore (34) en P. Mortensen (11) wisten in de dubbele cijfers te komen. Een geweldige collapse volgde en na 43 overs kwam het einde op 102. Extra’s : liefst 25 !
Ferdinand Smit 3-7 in 7, Saleem Mohammad 2-8 in 4.5, Marc Muis 1-14 in 8, Stephen Sandri 2-19 in 8, Manish Moorjani 1-26 in 5 en Sudhir Lavania 1-17 in 5. Vangen werden gepakt door Ross Harmer, Marc Muis (2) en Saleem Mohammad.

Marc Muis verplaatste veel lucht maar scoorde en passant wel 40 runs. Steun kreeg hij van Roelof Balk (29), Erik de Jonge 10 no en 16 extra’s.

Na 25 overs konden wij naar de wedstrijd tussen de Engelsen en Spanjaarden gaan kijken; gewonnen door de Engelsen met hoge totalen aan beide zijden: 278 en 247 runs. Dit spektakel kostte ons wel 9 zoekgeraakte ballen op het kleine tweede veld van Sparta ! 

Duco Ohm

Fotoserie 2017-07-24 SGS-DK Foto's Donald Noorhoff
Fotoserie 2017-07-24 SGS-DK Foto's Duco Ohm
Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.


23-07-2017   De Royal Bad Boys verslaan SGS President XI  156/2 - 155/5 (25-07-2017)

De openingswedstrijd van onze toernooien begon met deze wedstrijd. Royal Bad Boys: hoe verzin je het met een team met mannen als Doednath Awadhpersad, Theo Straten, Stuart Spalding, Saleem Mohammad en Mr. David Mearns.

Onze Spartaan Erik van den Burg scoorde een fraaie 33 ret (2x6 1x4), Maarten Ingelse, de captain, ging met 28 runs run out waarna Daniël Eldering met een 32 n.o., Rasmussen 13, Gijs de Jong 16 n.o. en Mr. extra 16 na 36 overs de 155 op het bord brachten.
Regen verhinderde het voltooien van de 40 overs.

De Bad Boys kwamen allen in de boeken: Doednath 33 ret., Saleem Mohammad 24, Kurt Ostergard 12, Ian Robinson 20 n.o. – 11 extra’s.
Erik van den Burg 1-18 in 4 en Amin Kasam 1-16 in 4 namen de wickets.

De derde innings was gezellig en iedereen ging in het clubhuis het einde bekijken van Engeland – India Dames.
De opening van het toernooi met de speeches werd 45 minuten uitgesteld om Engeland te zien winnen.

Duco Ohm

Fotoserie 2017-07-23 Bad Boys-PresXI  Foto's Donald Noordhoff
Fotoserie 2017-07-23 Bad Boys-PresXI  Foto's Duco Ohm
Klik op de link en de fotopresentatie opent. Alle foto's kunnen worden gedownload.


Het 4-landentournooi in Capelle aan de IJssel van zondag 23 tot en met vrijdag 28 juli 2017

Het 4e 4-landentournooi (Quadrangular Tournament wordt in de laatste volledige week van juli gespeeld op het complex van Sparta aan de Bermweg 140 in Capelle aan de IJssel. Voor de tweede keer en wel in successie. Na het 1ste 4-Landentournooi waren onze gasten zo enthousiast over de verzorging dat ze ons vroegen om het de volgende keer weer hier te organiseren.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat het Jörg Kamerbeek en zijn mannen er weer een prachtig geheel van zullen maken. De weersvooruitzichten laten een duidelijke verbetering zien ten opzichte van nu (12 juli). Wij hopen dat niet alleen de spelers maar veel SGS'ers de weg naar het veld zullen weten te vinden om te genieten van goed cricket en van het ontmoeten van oude vrienden.

Het programma, zie hieronder. Tijdens het tournooi kunt op het terrein een volledig programmaboekje halen.
Hierin staan de tournooi regels en de namen van all deelnemers.

Ook kunt u het programmaboekje hier downloaden (PDF) en eventueel zelf afdrukken.

Programme and results

Sunday 23-7, 11.00 hrs, 40 overs. Lunch between innings.

Umpires

Result / remarks

Pitch 1

Royal Bad Boys CC

vs

4NT Presidents XL

Raimond v.d. Berg v. Saparoea,
Joep Hesseling

156/2 - 155/5 (3-0)

19.00 hrs Opening ceremony of the tournament

 

Monday 24/7, 11.00 hrs, 45  overs. Lunch between innings.

Pitch 1

SGS

vs

Dansk XL

Dave Riley, Barry Aitken

105/3 - 102 (3-0)

Pitch 2

Forty Club

vs

España XL

Norman Jones, Steve Tovey

278 - 247 (3-0)

BBQ at Sparta, € 15.—pp

 

Tuesday 25/7, 11.00 hrs, 20 overs.

Pitch 1

Dansk XL

vs

Forty Club

Jacques Mulder, Gerard Inden

110/4 - 144/2 (0-3)

Pitch 2

SGS

vs

España XL

Norman Jones, Barry Aitken

148/7 - 148/6 (0-3)

Lunch between matches (+/- 14.15 hrs).
Midday matches, 14.45 hrs, 20 overs
.

Pitch 1

Forty Club

vs

España XL

Jacques Mulder, Gerard Inden

148 - 149 (0-3)

Pitch 2

SGS

vs

Dansk XL

Norman Jones, Barry Aitken

190-102 (3-0)

Hindu Buffet at Sparta serving cold, warm and vegetarian food € 15.— pp

 

Wednesday 26/7, 11.00 hrs, 45  overs. Lunch between innings Ladies day. Programme to be released during the opening ceremony on Sunday.

Pitch 1

SGS

vs

España XL

Norman Jones, Barry Aitken

274/7 / 111 (3-0)

Pitch 2

Dansk XL

vs

Forty Club

Willem Molenaar, Dave Riley

226/7 - 228/4 (0-3)

Go your own way in the evening.

 

Thursday 27/7, 10.00 hrs, 20 overs. Lunch before and after match.

 

SGS

vs

Forty Club

Dave Riley, Norman Jones

124/3 - 125/3 (0-3) in 19.4 overs

Thursday 27/7, 13.30 hrs, 20 overs. Lunch before and after match.

 

España XL

vs

Dansk XL

Raimond v.d. Berg v. Saparoea,
Barry Aitken

83/2 - 82/8 (0-3)

 

Presentation of Four Nations T20 Cup after matches.

Banquet at Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk, 19.00 hrs, tickets € 35.00.— pp

 

Friday 28/7, 11.00 hrs, 45  overs. Lunch between innings.

Pitch 1

SGS

vs

Forty Club

Dave Riley, Gerard Inden

104/9 - 105/3 (0-3)

Pitch 2

Dansk XL

vs

Cricket España

Norman Jones, Steve Tovey

195 - 196/3 (0-3)

 

Presentation of Four Nations Trophy