Algemene informatie

SGS CC is opgericht in 1929 en is een bloeiende vereniging.

Kom eens naar een van onze wedstrijden om te kijken of hoe leuk dat is en praat met de mensen langs de boundary.
Wij willen het aantal jonge cricketers laten groeien en streven naar sterke elftallen voor de "grote" wedstrijden en ook naar meer recreatieve spelers. Wil je weten waar die wedstrijden zijn bezoek dan de pagina "cricketwedstrijden".

Statuten S.G.S. Cricket Club (versie 23-03-2013)

Huishoudelijk Reglement S.G.S. Cricket Club (versie april 2014)

Algemene verordening Gegevensbescherming

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) komt voort uit de Europese regelgeving General Data Protection Regulation (GDPR) en vervangt sinds 25 mei 2018 de Wet bescherming persoonsgegevens. Binnen de Europese Unie is met de GDPR één privacywet van kracht.
Dit betekent dat de gegevens van de leden van S.G.S. beschermd opgeslagen dienen te worden en dat we het hoe en waarom moeten kunnen uitleggen of moeten kunnen laten zien.

Cricketwedstrijden
SGS organiseert circa 40 cricketwedstrijden tegen clubs in Nederland, België en tegen ons bezoekende verenigingen uit, Duitsland, Denemarken, Engeland, Zuid Afrika, Australië en Nieuw Zeeland.
Inschrijven bij onze wedstrijdsecretaris: e-mail: wedstrijdsecretaris @ sgs-cricket.nl

Cricket Senioren Onderlinge
De Senioren Onderlinge van S.G.S. laat met name oudere leden de cricketsport spelen in een sportieve en sociale sfeer met partners en dat ongeacht niveau en fysieke gesteldheid: Still Going Strong bij uitstek! Dinsdag is de vaste speeldag. Week in, week uit. Van mei tot en met september. Het wedstrijdprogramma staat op de pagina Senioren Onderlinge weergegeven. Iedere cricketer doet actief mee door een klein aantal wedstrijdafspraken als wijziging op de normaal geldende wedstrijdregels. Essentieel is, dat iedereen aan bat komt tijdens de innings.

Golfwedstrijden
De golfers van SGS spelen elk jaar circa 8 wedstrijden, waarvan één tweedaagse wedstrijd in Duitsland.
Inschrijven bij Jan Willem Gorter; e-mail jwgorter @ ziggo.nl

Crickettoers
SGS gaat regelmatig internationaal op crickettoer. De toeragenda wordt regelmatig geactualiseerd.
Inlichtingen bij de toercommissie. Inschrijven bij de secretaris van de toercommissie; e-mail :  toercie @ sgs-cricket.nl

Winterevenementen
In de periode dat er niet wordt gespeeld organiseert de Contactcommissie een aantal zgn. "Winterevenementen". Dat zijn bijeenkomsten waarop de SGS'ers elkaar ook in de winterperiode kunnen ontmoeten. Sommige sportief, zoals fietsen, wandelen of bijv. klootschieten en andere informatief en cultureel, zoals museumbezoek, stadswandelingen, vaartochten, enz..
Alle leden ontvangen hierover informatie in september en updates gedurende de winterperiode.

LET OP: op de hele website geldt dat u voor en achter het @-teken de spaties moet verwijderen als U het e-mail adres wilt gebruiken