Still Going Strong Cricket Club

Cricket spelen bij onze club


Still Going Strong nu open voor 35 plussers

SGS Cricket Club heeft tijdens de voorjaarsvergadering de grote beslissing genomen om lidmaatschap voor spelers van 35 jaar en ouder open te stellen. 35 jaar is al lang de norm voor het veteranencricket in ons land en SGS hoopt dat vele jonge veteranen zich ‘oud’ genoeg voelen om zich bij onze vereniging aan te sluiten.

SGS is een actieve vereniging met een zestigtal wedstrijden per seizoen. De meeste wedstrijden spelen wij 's middags op door de weekse dagen. Wij beginnen om 13.00 uur. Het veteranencricket op de zaterdagen lopen wij niet voor de voeten !

Naast de wedstrijden tegen cricketclubs in Nederland spelen wij ook regelmatig onderlinge wedstrijden waarbij regionaal gedacht wordt bijv. Amsterdam - Rotterdam, Noord Holland - Zuid Holland, Schiedam tegen de rest van Nederland, Oost tegen West Nederland, enz..

Ook gaan wij regelmatig op crickettoer naar het buitenland. Meestal zoeken wij dan de warme landen op en maken er een leuke vakantie van.

Voorts heeft SGS een bloeiende golf afdeling en in de wintermaanden organiseert onze contactcommissie voor jong en oud en met de kinderen er bij fietstochten, stadswandelingen, boottochten, bezoeken aan musea en onze nieuwjaarsreceptie.

SGS leeft en is er gelukkig in geslaagd van het ‘oude mannen imago’ af te komen.

Tot slot is de financiële kant van een lidmaatschap niet verontrustend:

  • - Entreegeld € 20,00 (hiervoor krijgt u wel de clubdas),

  • - Lidmaatschap met automatische incasso € 25,00 per jaar

  • - Matchfee € 5,00 per gespeelde wedstrijd.

Heeft u belangstelling dan is een telefoontje naar Maarten Ingelse 040-2018026, Duco Ohm 035-5388168 of Jan Willem Heshusius 0348-562695 of 06-30223012 genoeg om uw aanmelding, ondertekend door twee SGS'ers, in gang te zetten.

Welkom bij Still Going Strong !


De volgende soorten wedstrijden en crickettoers worden georganiseerd:

Cricketwedstrijden tegen andere clubs
SGS organiseert cricketwedstrijden tegen clubs in Nederland, België en Duitsland.
Inschrijven bij onze wedstrijdsecretaris; e-mail:
wedstrijd-secretaris @ sgs-cricket.nl

Cricket Senioren Onderlinge
De Senioren Onderlinge is een interne competitie door oudere spelers. Er worden wedstrijden gespeeld bij gastverenigingen in Nederland.
Inschrijven bij de wedstrijdsecretaris; e-mail onderlinge @ sgs-cricket.nl

Crickettoers
SGS gaat regelmatig internationaal op crickettoer. Meestal zoeken wij dan de warme landen op en maken er een leuke vakantie van.

Regelmatig vindt een Vierlandentoernooi plaats tussen SGS, de Dansk XL uit Denemarken, de Forty Club XI uit Engeland en La Manga Cricket uit Spanje Inlichtingen bij de toercommissie. Inschrijven bij de secretaris van de toercommissie; e-mail :  toercie @ sgs-cricket.nl