Still Going Strong Cricket Club

Heugelijk nieuws 2018


Hanny Knüpfer  95 not oud (05-04-2018)

Vandaag 5 april zet Hanny 95 achter haar naam.

De SGS-familie feliciteert haar met het bereiken van deze mijlpaal en hoopt haar nog een aantal jaren in het midden te hebben. Met hulp van haar Evelien en EP is zij nog steeds een trouwe en zeer gewaardeerde gast bij de SGS-winterevenementen en heeft een warm plekje in de harten van veel SGS'ers.

Wij wensen haar en de kinderen een gezellige dag toe !

Duco Ohm


Heuglijk nieuws familie Grootmeijer (10-03-2018)

Net nu wij op zoek zijn naar jeugdige cricketers kreeg ik bericht van Jaap en Tineke Grootmeijer dat zij overgrootouders zijn geworden en dat hun tweede achterkleinkind een jongen is : Hendrik Julius.

Wij feliciteren hen van harte met deze aanwinst en zijn ervan overtuigd dat hij over 35 jaar lid van SGS zal worden want cricket zit in het Grootmeijer’s bloed.

Duco Ohm


Steve Tovey getrouwd met Hetty Reymer (20-02-2018)

Gefeliciteerd Steve en Hetty Tovey,  

Ik ontving een bericht uit Capelle aan den IJssel met de mededeling dat Steve en Hetty op 18 januari in het huwelijk traden.

Langs deze weg feliciteren wij hen met deze belangrijke stap en hopen dat zij een zorgeloze en gelukkige toekomst voor zich hebben.

Hun huwelijksreis ging via het zonovergoten Malaga (+ 20 graden) naar het eveneens zonnige St. Moritz (waar het ’s nachts een keer -20 graden was) en waar Steve samen met Paul Baldwin “Ice Cricket” geumpired heeft in een wedstrijd tussen tal van voormalige wereldsterren op cricketgebied. Hetty scoorde er. Voor beiden een geweldige ervaring.

Afgelopen donderdag is Steve van een nieuwe rechter kunstheup voorzien (de andere was al vervangen evenals zijn linkerknie) en hij is druk aan het revalideren. Het herstel verloopt voorspoedig en hij hoopt over 6 weken weer goed mobiel te zijn en klaar voor het seizoen 2018 dus.

Sterkte en succes makker !                  

Duco Ohm