Still Going Strong Cricket Club

Heugelijk nieuws 2018


Miesje Phijffer 90 - still going strong !

SGS feliciteert ‘onze’ Miesje van harte met deze toch wel bijzondere verjaardag en hoopt dat zij er nog een flink aantal bovenal gezonde jaren aan mag toevoegen.

Wij wensen haar een geweldige dag toe met haar kinderen en kleinkinderen.

(Foto links: 14 jaar geleden ontving Miesje ons prachtige jubileumboek 2004 van Willy van Nierop: foto rechts: deze is gemaakt door haar zoon Raymond Phijffer op haar verjaardag 2018).

Duco Ohm (11-12-2018)

Miesje 90 - antwoord  (13-12-2018)

Natuurlijk deed het mij goed onderstaande reactie van haar te ontvangen.
Er wordt weer eens bewezen dat ons medeleven op prijs gesteld wordt.

"Lieve Duco,

Wat een verrassing was dat prachtige boeket van S.G S dat Rob (de Haas) gisteren kwam brengen!!
Heel veel dank voor die lieve attentie, het is ook wel een hele mijlpaal, alhoewel ik me echt niet zo oud voel.
Heb de hele maand feest, word iedere week een dagje mee uit genomen door mijn kleinkinderen.
Iedere keer een heel verrassingspakket.heel leuk! 1dec. Den Bosch, jl zaterdag Rotterdam,mijn geboortestad,gisteren alle vier de zonen hier,vandaag high tea met mijn schoondochters en nog twee uitjes in het verschiet...Zo zie je hoe vindingrijk ze zijn, hartveroverend!!

Ik wens jullie een heel gezellige kerst, jaarwisseling en een gezond en gezellig 2019.

Groetjes liefs en dikke kus voor jullie allebei   
Miesje. "
 


Marieke en Ross Harmer (22-11-2018)

Marieke en Ross Harmer meldden de geboorte, op 14 november jl. van hun tweede dochter Eline Johanna Joyce.
SGS wenst hen van harte geluk met deze gezinsuitbreiding en hoopt dat beide dochters t.z.t. hun weg in het Nederlandse dames cricket zullen vinden.

Het onderwerp "Actieve damesleden bij SGS" staat overigens op de agenda van onze ALV in maart a.s.

Duco Ohm


Hanny Knüpfer  95 not oud (05-04-2018)

Vandaag 5 april zet Hanny 95 achter haar naam.

De SGS-familie feliciteert haar met het bereiken van deze mijlpaal en hoopt haar nog een aantal jaren in het midden te hebben. Met hulp van haar Evelien en EP is zij nog steeds een trouwe en zeer gewaardeerde gast bij de SGS-winterevenementen en heeft een warm plekje in de harten van veel SGS'ers.

Wij wensen haar en de kinderen een gezellige dag toe !

Duco Ohm


Heuglijk nieuws familie Grootmeijer (10-03-2018)

Net nu wij op zoek zijn naar jeugdige cricketers kreeg ik bericht van Jaap en Tineke Grootmeijer dat zij overgrootouders zijn geworden en dat hun tweede achterkleinkind een jongen is : Hendrik Julius.

Wij feliciteren hen van harte met deze aanwinst en zijn ervan overtuigd dat hij over 35 jaar lid van SGS zal worden want cricket zit in het Grootmeijer’s bloed.

Duco Ohm


Steve Tovey getrouwd met Hetty Reymer (20-02-2018)

Gefeliciteerd Steve en Hetty Tovey,  

Ik ontving een bericht uit Capelle aan den IJssel met de mededeling dat Steve en Hetty op 18 januari in het huwelijk traden.

Langs deze weg feliciteren wij hen met deze belangrijke stap en hopen dat zij een zorgeloze en gelukkige toekomst voor zich hebben.

Hun huwelijksreis ging via het zonovergoten Malaga (+ 20 graden) naar het eveneens zonnige St. Moritz (waar het ’s nachts een keer -20 graden was) en waar Steve samen met Paul Baldwin “Ice Cricket” geumpired heeft in een wedstrijd tussen tal van voormalige wereldsterren op cricketgebied. Hetty scoorde er. Voor beiden een geweldige ervaring.

Afgelopen donderdag is Steve van een nieuwe rechter kunstheup voorzien (de andere was al vervangen evenals zijn linkerknie) en hij is druk aan het revalideren. Het herstel verloopt voorspoedig en hij hoopt over 6 weken weer goed mobiel te zijn en klaar voor het seizoen 2018 dus.

Sterkte en succes makker !                  

Duco Ohm