Still Going Strong Cricket Club

Overlijdensberichten 2007


Op deze pagina de volgende overlijdensberichten (volg de links):


In memoriam Piet van ’t Noordende  (11 maart 1932 – 29 december 2007)

Wanneer ik aan Piet denk komt steeds de aloude Cricketterm “Anticiperen” bij me op.
Piet was geen groot batsman...
Piet was geen groots bowler...
Maar Piet was een gevaarlijk en productief fielder! Hij stond het liefst heel dicht in en had er een neus voor waar de bal kwam.
Vele slachtoffers heeft hij zo al anticiperend gemaakt. Maar in het leven rond het veld hield hij niet van slachtoffers.

Belangrijker was dat hij in de “Spirit of Cricket” dan ook buiten het veld anticipeerde.

Ook bij die kleine binnenbrandjes die je wel eens onder ons hebt wist hij als secretaris van de Senioren-Onderlinge, toen nog in combinatie met het penningmeesterschap, snel te anticiperen en te blussen voor dat het een uitslaande brand werd.

Tussen 1982 en 2003 speelde Piet 117 wedstrijden voor SGS waarin hij als anticiperend fielder 63 vangen deed en als batsman toch de magische grens van 1000 runs wist te passeren.

Piet was een aimabel mens die ik graag tot mijn vrienden reken.

Door de slopende psychische ziekte heb ik eigenlijk al enige tijd geleden van deze Piet van ’t Noordende afscheid genomen zonder hem te vergeten.
Ik zal hem altijd blijven herinneren zoals hij echt was: Samen met Bella een paar waarbij het goed toeven was.
Eindelijk heeft hij nu rust gevonden

Ik wens Bella en de kinderen veel sterkte in de komende tijd.
Requiescat in Pace.

Jan Timmermans, 31 december 2007


Hetty van Lennep overleden op 15 december 2007

Op 15 december 2007 is Hetty van Lennep – van Reyn Snoeck overleden.
Zij was de weduwe van ons vroegere lid Jaap van Lennep en de moeder van ons huidige lid Cees van Lennep uit Hengelo.

Veel oudere SGS-ers zullen zich haar herinneren als één van de exponenten van de geweldige gastvrijheid die een bezoek aan cricketclub Hengelo niet alleen sportief, maar ook sociaal erg de moeite waard maakte.
De laatste jaren leefde zij steeds meer in haar eigen kleiner wordende wereld en is in de leeftijd van 86 jaar rustig ingeslapen.

Moge zij rusten in vrede.

Wij wensen haar kinderen Cees en Henriëtte en hun partners veel sterkte. 

Maarten Ingelse
20 december 2007

 

 


Willy Elkink overleden op 10 december 2007

Hoewel ik wist dat de gezondheid van Willy achteruit ging, was ik toch verrast toen ik vernam dat Willy op 10 december 2008 was overleden en daarna op zijn eigen verzoek in stilte was gecremeerd.

Ik heb Willy goed leren kennen tijdens mijn werkzame periode in Enschede. Samen speelden we in het eerste cricketteam en in het eerste voetbalteam van PW. Willy was, wat toen nog heette, stopperspil en was moeilijk te passeren. Op cricketgebied toonde hij dezelfde karaktertrek. Voor menig bowler was hij moeilijk uit te krijgen. Daarnaast bowlde hij nog een “aardig” slow balletje. Zijn grootste verdienste was het organiseren van de activiteiten na de wedstrijd: bij het voetbal de derde helft en bij het cricket de derde innings. Willy was een echt gezelligheidsmens. Onder genot van een biertje kon hij zich zeer goed onderhouden met elke tegenstander.

Berucht zijn onze uitwedstrijden met het cricketteam naar HBS en Sparta. Vanwege de lange reisafstand overnachtten we in den Haag. Samen met de helaas ook reeds overleden Nico Leeftink en Jan Scheffer maakten we er een zeer “zwaar” weekend van.

Ook bij de diverse touren die we naar Engeland maakten was Willy prominent aanwezig. Voor SGS heeft Willy niet veel gespeeld, wel met PW tegen SGS want SGS was een graag geziene gast in Enschede en de gastvrijheid daar is legendarisch.

Tijdens de laatste jaarlijkse wedstrijd  PW tegen Oud spelers van PW deed Willy al niet meer mee. Zijn gezondheid liet dat al niet meer toe.

Willy speelde met PW in hoofdklasse en eerste klasse van 1948 tot 1964; voor PW speelde hij 325 innings, hij scoorde 3.705 runs, bleef 50 keer not out en zijn hoogste score is 102; als bowler nam hij 171 wickets voor 1584 runs en in het veld was hij goed voor 45 vangen.
Voor SGS speelde hij tussen 1976 en 1989 11 wedstrijden waarin hij 258 runs maakte, 5 wickets nam en 1 vang deed.

Wij denken terug aan een zeer aimabel persoon en wensen zijn vrouw Janine veel sterkte toe.

Ferry Dukker
17-12-2007


Louis de Bruin overleden (25-08-1922 – 03-12-2007 )

Een dikke week geleden kreeg ik te horen dat onze Louis in het ziekenhuis was opgenomen, dat hij twee hartaanvallen overleefde maar dat toen al vast stond dat hij niet meer naar zijn eigen huis zou kunnen terugkeren. ‘Hij schaatste op zeer dun ijs’ volgens de geneesheren in het ziekenhuis.

Ik was dus een beetje voorbereid, maar dat Louis - die ik de afgelopen zomer toch diverse malen op Sparta ontmoette - nu niet meer in ons midden is, is moeilijk te bevatten.

Louis was een zeer vitale, aimabele man die tot voor twee jaar nog enkele malen actief was als captain van een SGS-team op ACC. Hij was zeer betrokken bij het reilen en zeilen van SGS en deelnemer aan alle activiteiten binnen SGS: hij speelde cricket, golfde, nam deel als speler of toerist aan bijna alle Drielandentoernooien en ging mee op verre toeren naar Zuid Afrika en Sri Lanka. Daarnaast was hij een trouwe bezoeker van de winterevenementen en miste hij nooit een Algemene Ledenvergadering waar hij met Willy van Nierop en Max Grondhout een vaste tafel (vooraan links) had. Hij was degene die het bestuur de laatste jaren bedankte voor het leiden van onze vereniging.

Ook bij de Engelse Forty Club en de Deense XL was Louis zeer gezien en hem werd enkele jaren geleden The Gentleman’s Cup uitgereikt.

In ons Jubileumboek kunt u zien dat hij een actief bestuurder is geweest: vele jaren lid van de Contactcommissie en in 1977 in het bestuur opgenomen. Hij was van 1985 t/m 1989 onze secretaris.

Louis met zijn Erelid-oorkonde

Bij zijn afscheid van het bestuur in 1989 werd hij met het Gouden Ereteken onderscheiden en op onze  Algemene Ledenvergadering in 2006 werd hij tot zijn grote verrassing tot Erelid benoemd samen met zijn grote vriend (en eveneens oer-Spartaan) Max Grondhout. Hij straalde, was verguld met deze benoeming en liet dat in zijn dankwoord blijken. Hij was trots op zijn SGS (waarvan hij in 1966 lid werd) zoals wij trots zijn dat hij één van ons was.

Bij het afscheid van een cricketer horen cijfers en die vond ik o.a. in “Nelson on the Board”:

voor Sparta speelde Louis van 1937 – 1966 waar hij een geducht bowler was:

op hoofdklasse niveau

126 wedstrijden:118 innings – 1.233 runs – 17x no – hs 58 no , nam 251 wickets voor 3.922 runs en pakte 22 vangen

en op eerste klas niveau

167 wedstrijden:148 innings – 1.350 runs -  28x no – hs 54 , nam 318 wickets voor 4.252 runs en pakte 24 vangen

Zijn cijfers bij SGS:

Louis speelde 200 wedstrijden waarin hij 1.362 runs scoorde met een hoogste score van 58, als bowler liet hij 1.426 overs los – waarvan 221 maidens – en veroverde 229 wickets voor 4.803 runs en hield 21 vangen vast.  

Wij zullen Louis als een groot SGS-er blijven herinneren en hem zeker gaan missen langs de velden, bij zijn naar de hoofdklasse gepromoveerde Sparta en bij onze evenementen waar Louis, eerst met zijn te vroeg overleden Conny en de laatste jaren met Cocky, altijd prominent aanwezig was. 

Louis, dank voor alles wat je voor SGS gedaan hebt, ‘well played grote vriend’ en rust zacht.

Duco Ohm


Joop Uiterwaal overleden (18-12-1917 - 17-11-2007)

SGS neemt wederom afscheid van een markant figuur uit de oudere generatie. Joop (voor ons Jopie) is op bijna 90-jarige leeftijd overleden en overeenkomstig zijn wens in besloten kring gecremeerd.Bizar dat mij, donderdag een week geleden, bij de uitreiking van de Jopie de Bruin prijs tijdens een bijeenkomst van de Senioren Onderlinge, gevraagd werd wie deze Jopie de Bruin eigenlijk was en wat hij voor SGS betekend heeft. In mijn antwoord noemde ik de Kampongers die met hem veel voor SGS uitgekomen zijn waaronder ook Jopie Uiterwaal, Harold Nightingale en Gerard Eikelboom.

Joop was actief bij de cricket- en golfwedstrijden en toen het cricketen niet meer ging was hij langs de boundery te zien op zijn geliefde Kampong.
Jopie Uiterwaal stelde vriendschap erg op prijs en was altijd aanwezig op de bijeenkomsten op de laatste vrijdag van de maand in het Rechthuys in Bunnik waar de oude garde een kaartje legde, 10 over rood speelde, borrelde en dineerde. Daar konden die mannen oude verhalen opdissen en over de goede oude tijd vertellen toen ‘hun’ cricket nog veel gezelliger was dan nu.

Jopie’s gezondheid liet te wensen over en de laatste jaren belde hij mij trouw op om te zeggen dat hij niet naar de jaarvergadering kon komen. Van mijn belofte om eens een kopje koffie te komen drinken is helaas niets terecht gekomen.

In ons jubileumboek staat Jopie Uiterwaal op pag. 15 als 5e van links, als nr 18 op pag.40 en bij de golfers op pag. 110 (5e van links).

Gedurende zijn 50-jarig lidmaatschap van SGS was hij tot en met 1982 actief op het veld; hij speelde in ruim 100 wedstrijden en daarin was hij voornamelijk bowler. Hij liet 709 overs los waarvan er 97 als ‘maiden’ de boeken in gingen, en nam hij 162 wickets voor 2435 runs! En passant scoorde hij nog 677 runs en hield hij 28 vangen vast.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Tineke en wensen haar veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Ons resten slechts de goede herinneringen aan onze vriend Jopie Uiterwaal.

Jopie, rust zacht.

Duco Ohm 22.11.2007


Cees van Lingen overleden op 3 september 2007

Opnieuw moeten wij afscheid nemen van een sympathieke Schiedammer. 

Tijdens de finale van de Twenty-20 vorige maand op Hermes zat Cees als een zielig mannetje langs de lijn en heb ik enige tijd met hem gesproken. Hij voelde zich niet goed, was onder controle bij het ziekenhuis en zou ‘in de molen’ gaan zoals hij dat noemde. Ik kon niet vermoeden dat ik hem daar voor het laatst zou zien.

Cees, zelf een umpire geweest, was altijd paraat als er op zijn Excelsior gespeeld werd; altijd opgewekt en klaar om de umpires te helpen.
Tussen 1987 en 1999 speelde Cees 32 wedstrijden voor SGS, scoorde 271 runs, bowlde 136 overs waarin hij 23 wickets nam en als fielder hield hij 5 vangen vast. Sindsdien volgde hij het SGS-cricket op afstand maar was hij wel bij een of meerdere winter-evenementen aanwezig.

Wij bewaren goede herinneringen aan deze kleine man.

Excelsior verliest na Joop Bakker, Maarten Esmeijer, Koos Oosterholt en Henk de Groot weer een echte coryfee.

Rust zacht Cees !

Duco Ohm


Jan Smit op 92 jarige leeftijd overleden op 5 augustus 2007

De ouderen onder ons zullen zich deze sympathieke, vriendelijke man nog goed herinneren. Jan was een persoonlijkheid en een zeer aimabel  mens. Een fijne, zeer gerespecteerde  tegenstander. 

In de jaren 50 speelde ik enkele malen  tegen hem toen hij  nog bij VRA actief was.  Hij dwong op het veld respect af en zijn cijfers in het eerste team van VRA liegen er niet om: in 204 wedstrijden (van 1934 tot 1957) kwam hij 216 maal aan bat (!) sloeg 2604 runs in de boeken (14 maal n.o en hoogste score 84) en nam hij met zijn fameuze slows 128 wickets voor 1970 runs. En passant deed hij 58 vangen.

In de jaren 60 en 70 was hij zeer actief bij SGS en uit het jubileumboek citeer  ik: 350 wedstrijden, 35 maal n.o., hoogste score 96 en exact 5000 runs gescoord. Verder nam hij 493 wickets ten koste van 6748 runs en deed 92 vangen.
Natuurlijk herinneren wij ons gespeeld te hebben tegen SGS teams waarin niet alleen Jan speelde maar ook ‘grote’ namen als Jopie de Bruin, Gerard Eikelboom, Lot Lobry de Bruin, Louis de Bruin, Henk van der Bijl, Lou Borrani en Ton Loggere (en ik vergeet er zeker nog een aantal).

De meesten van deze groep kwamen eens per maand voor een clubmiddag bijeen in het Rechthuis in Bunnik waar wij nu nog steeds onze vergaderingen houden.

Op veel latere leeftijd zagen wij Jan trouw bij onze winterevenementen meestal vergezeld door  Hans Knebel ,  Henk Kuylman of Jan Kapelle.

De laatste jaren kwam Jan weinig uit het Rosa Spier huis in Laren waar hij in zijn slaap is overleden.

SGS en natuurlijk ook VRA verliest een markante persoonlijkheid waaraan wij allen fijne herinneringen zullen bewaren.

Jan, rust zacht !

Duco Ohm
Laren, 7 augustus 2007


Henk de Groot overleden op 9 juni 2007 - In Memoriam

Een cricketer met een groot hart, een goed mens,  Mr. Excelsior, heeft de ongelijke strijd uiteindelijk toch verloren.

Met grote bewondering hebben wij deze strijd gevolgd. Nooit klaagde hij echt, hij bleef optimistisch en positief ingesteld: dat was Henk ten voeten uit.

Mijn herinneringen gaan terug naar de jaren 1955-1958 toen ik als broekje met ACC 2 tegen Excelsior mocht aantreden, een Excelsior waarin Koos Oosterholt met zijn broers, Jan Dries en Henk de Groot stonden. Goede wedstrijden in een vriendschappelijke sfeer en wat was het toen gezellig in Schiedam.

Begin 60-iger jaren werd een touringteam, The Travellords, opgericht door o.a. Frits Bodaan. Deze vrindenclub ging het land in en bezocht alle verenigingen die ‘laag’ cricket speelden.
De doelstelling was cricket promoten in het land. Vaak waren wij veel te sterk en mochten de gastheren een tweede inning batten. Plezier aan cricket beleven was het uitgangspunt van deze club waarvoor o.a. ook  andere reeds jong overleden makkers als Carel Boonen, Vernon February,  Freek van Muiswinkel, Gerard van Krevelen en Ruud Janssen uitkwamen.
Henk voelde zich ook daar thuis. Vrienden betekenden immers veel voor hem.

Toen wij ouder werden kwamen wij elkaar weer tegen in het veteranencricket en toen wij 40 werden uiteraard bij SGS. Veel speelden wij plezierig samen. Uiteindelijk kwamen wij elkaar weer tegen bij de Senioren Onderlinge van SGS die, met Henk als secretaris, de dinsdagen in de zomer tot een reünie van vrienden en vriendinnen wist te maken. Redelijk cricket met het sfeertje dat ‘vroeger‘ heel normaal was.

Uw vele blijken van belangstelling tijdens het
ziek zijn en na het overlijden van mijn man
 

                Henk de Groot
 

hebben mij zeer gesteund en mij ook doen beseffen dat hij niet alleen voor mij maar ook
voor anderen veel heeft betekend.

 

Mijn hartelijke dank hiervoor.

 

J.M. de Groot -Kerklaan

Schiedam, juli 2007

Henk heeft 134 maal gespeeld voor SGS:
- hij bleef 20 x n.o, zijn hoogste score 93 en totaal  2184 runs (19,16),
- hij bowlde 1010 overs  124 maidens 3519 runs tegen 158 wickets  (22.27),
- en pakte 56 vangen.

Vanwege zijn inzet voor cricket in het algemeen en voor SGS in het bijzonder werd Henk in 2005 tot Lid van Verdienste van SGS benoemd.

Wij zullen Henk missen, zijn stoel op Excelsior (links van de screen) zal nu ontbreken.

Jo en haar zuster, ook een trouwe bezoekster op Excelsior, wensen wij heel veel sterkte toe in de moeilijke tijd die nu voor hen ligt. Jo, blijf wel bij SGS betrokken – ook jij hebt daar veel vrienden en vriendinnen!

Henk – grote vriend, well played en rust in vrede.

Duco Ohm
10 juni 2007

Link naar de website van Excelsior met hun In Memoriam


Gert Moeken overleden op 2 juni 2007

Op 2 juni 2007 is Gert op bijna 62 jarige leeftijd overleden. Een zware hartaanval begin mei deed hem in coma raken en het is de artsen helaas niet gelukt hem daaruit te laten ontwaken.

Een oprechte en sportieve man die al op jonge leeftijd met cricket bij PW in Enschede begon en sinds 1967 bij cricketclub Hengelo een niet weg te denken figuur was. Hij speelde daar meer dan 250 wedstrijden in diverse elftallen als wicketkeeper. Zijn niet geheel orthodoxe wijze van batten maakte hem tot een geducht ‘staartbatsman’, die veel potten voor Hengelo uit het vuur wist te slepen. Ook op bestuurlijk vlak heeft hij zijn steentje meer dan bijgedragen, niet alleen voor het cricket bij Hengelo, maar ook als bij zijn voetballiefde FC Twente en als KNVB-official.

Gert werd in 1995 lid van SGS en speelde regelmatig een partijtje mee, heel enthousiast en zeker in ‘the spirit of the game’; op onsportiviteit kon je hem niet betrappen. Altijd gezellig als hij erbij was, want aan verhalen bij Gert geen gebrek. Gert speelde voor SGS 48 wedstrijden waarin hij 386 runs maakte met als hoogste score 38 en als wicketkeeper goed was voor 10 slachtoffers.

Moge hij rusten in vrede.

Wij wensen zijn echtgenote Riet en zijn kinderen veel sterkte dit enorme verlies te verwerken.

Maarten Ingelse (met dank aan Roelof Kruijshoop)


H.A.W.M. (Henk) Schlatmann op 23 mei 2007 overleden

Even na Pinksteren bereikte ons het bericht dat Henk Schlatmann op 83-jarige leeftijd in Haarlem is overleden en op 29 mei in zijn woonplaats Bloemendaal is begraven.

Oudere SGS leden zullen Henk wellicht gekend hebben, hij speelde voor cricketclub HAARLEM - het huidige Bloemendaal – met bekende spelers als de gebroeders Paul en Max Maas, Joop Voogd, Harry en Wim Peschar, Cees van Wijk  e.a.

In die periode - eind 50-er, begin 60-er jaren- toen ik scoorde bij de thuiswedstrijden van Quick (N) heb ik die namen al in de boeken mogen schrijven.

Henk Schlatmann werd in 1964 lid van SGS, maar heeft volgens de mij bekende statistieken in de meer dan 40 jaar dat hij lid was geen enkele wedstrijd voor ons gespeeld. Hieruit mag je concluderen dat hij wel geďnteresseerd was in cricket in het algemeen en in dat van SGS in het bijzonder, maar dat spelen om welke reden dan ook niet meer tot zijn mogelijkheden behoorde.

Moge hij rusten in vrede.

Maarten Ingelse


Manus Stolk overleden op 23 april 2007

Op maandag 23 april 2007 is Manus Stolk op bijna 89-jarige leeftijd in zijn woonplaats Schiedam overleden. Zijn geestelijke gezondheid liet al een aantal jaren zeer te wensen over en daarom waren de woorden op het overlijdensbericht zo treffend: “Wij gunnen hem zijn rust.”

Een groot sportman die van enorm belang is geweest was voor zijn club Hermes DVS, waar hij maar liefst 79 jaar aan verbonden was en die hem voor zijn verdiensten benoemde tot erelid. In de cricketwereld heeft hij zijn sporen meer dan verdiend, getuige zijn 26 wedstrijden voor het Nederlands Elftal en dat was voor spelers van zijn generatie een zeer respectabel aantal. Manus Stolk was een gedegen openingsbatsman die op hoofdklasse niveau meer dan 12.000 runs scoorde!

Ook was hij bijna 49 jaar lid van SGS, maar het aantal wedstrijden dat hij voor ons speelde bleef beperkt omdat hij tot laat in zijn veertiger jaren met succes voor Hermes I speelde. Rond zijn 70e jaar hing hij zijn bat terug aan de wilgen; zijn SGS statistieken laten zien dat hij in 61 wedstrijden ruim 800 runs maakte met 72 not out als hoogste score, ook bowlde hij af en toe, nam 5 wickets en als fielder deed hij 5 vangen.

Na zijn actieve periode bleef hij zijn geliefde sport op alle mogelijke manieren volgen en was vrijwel altijd samen met zijn vrouw Jeane enkele uren present als SGS op Hermes kwam spelen. Wij zullen hun aandeel in de Schiedamse gastvrijheid blijven herinneren.

Manus, rust zacht.

Maarten Ingelse


Leo Hoogervorst overleden op 22 april 2007

Leo is op zondag 22 april 2007 overleden. Onvoorstelbaar dat dit zo snel na het bekend worden van zijn ziekte is gebeurd.

Stel je voor: Nooit meer :”Leo....Leo   “ roepen, als er weer een mobieltje begint te rammelen in het veld! Hoe is het mogelijk!

Eindelijk neemt hij wat afstand van zijn werk; eindelijk neemt hij meer tijd voor vakantie; eindelijk kan hij op hoog niveau naar zijn lievelingssport gaan kijken...en dan slaat het noodlot toe. Waarom?

Zo’n mens verdient eindelijk een rustig leven met zijn Mieke.
Leo werd in 1991 lid van SGS via de contacten die er waren met zijn ‘kluppie’ CC De Kikkers en heeft er vele vrienden gemaakt. Hij was graag gezien en waar hij ook kwam je voelde zijn warmte overal. Zijn enthousiasme voor het spel droeg hij op een zo fantastische wijze uit dat uitblinken erin een ondergeschikte rol kon spelen. Hij was er heel graag bij, veelal vergezeld van zijn Mieke, en speelde sinds 1991 meer dan 100 wedstrijden voor ons. Daarin maakte hij 365 runs, nam hij 3 wickets en als wicketkeeper pakte hij 53 vangen en deed 3 stumpings. Maar zoals gezegd, dat was voor Leo niet het belangrijkste; de combinatie van het spel, de gezelligheid en het wederzijds respect was waar het bij Leo omging.

Jan Timmermans, voorzitter van de commissie Senioren-Onderlinge - het cricketcircuit waar Leo en Mieke zich heel erg thuis voelen - herinnert zich de mens Leo als volgt:

“Zijn sympathieke manier van er zijn helpt je om je thuis te voelen in de club.

Hij roept geen weerstanden op; integendeel! Hij heeft een gemakkelijke manier van sussen en bemiddelen wanneer er al conflicten opdoemen.

Mieke en Leo zijn gezelligheidsmensen, een belangrijk bindmiddel in en buiten het veld.

Leo... ik zal je missen, maar ik geef je als troost mee dat we Mieke niet zullen vergeten.”

 

Moge hij rusten in vrede. 

Maarten Ingelse en Jan Timmermans

 


Ans Lubbers overleden op 20 februari 2007

Ik hoorde zojuist dat onze vriendin Ans gisteren is overleden.

Op de rouwkaart stond o.a.:
“ Ik mag dan zijn overleden, maar zolang jullie aan mij denken, ben ik niet dood".

Met het overlijden van Ans verliest S.G.S. een trouwe supporter die wij ’s zomers, de laatste jaren meestal begeleid door Louk Hartong, aan de boundary konden aantreffen. Als Louk speelde was zij vaak aanwezig en als hij met een andere SGS-er ging umpiren kwam zij ook die wedstrijden bezoeken. Zij was erg op aanspraak gesteld en vond aandacht bij haar SGS vrienden en vriendinnen. Wij zullen haar zeker missen.

Langs deze weg condoleren wij Bart, Steven, Michiel en hun families.

Laren, 21-02-2007
Duco Ohm

De crematie heeft plaatsgevonden op zaterdag 24 februari 2007.
correspondentieadres: Bart J. Lubbers, Buizerdlaan 4, 1343 BE Almere.


Overzicht 2007

mw. A. Lubbers-Becker
H.A.W.M. Schlatmann
J. Smit
L.J. de Bruin
P. van 't Noordende
L.H. Hoogervorst
G.J.F. Moeken
C.L.M. van Lingen
W.R. Elkink
H. Stolk
J.H. de Groot
J.S. Uiterwaal
mw. H. van Lennep-van Reyn Snoeck