Still Going Strong Cricket Club

Overlijdensberichten 2008


Op deze pagina de volgende overlijdensberichten (volg de links):


Joop Datema overleden op 17 december 2008

Het is onze droeve plicht u te berichten dat ons lid JOOP DATEMA op woensdag 17 december jl in de leeftijd van 86 jaar in zijn woonplaats Schiedam is overleden. De crematie heeft vandaag 23 december plaatsgevonden in Rotterdam.
Joop werd SGS-lid in 1972 en heeft in de eerste paar jaar van zijn lidmaatschap enkele wedstrijden voor ons gespeeld en heeft daarna het cricket bij Asvion en SGS op afstand gevolgd.
Onze gedachten gaan uit naar zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen.
Moge Joop rusten in vrede.

Maarten Ingelse
23 december 2008


In Memoriam Hans Dronkers - 22 mei 1938 - 3 oktober 2008

Weer moet SGS afscheid nemen van een van haar sympathieke leden.

In mei kreeg ik een mailtje van Hans waarin hij zijn afscheid aankondigde: hij had van zijn artsen te horen gekregen dat hij nog maximaal zes maanden te leven had. Afschuwelijk een dergelijk bericht te moeten versturen en ontvangen! Het mochten er uiteindelijk slechts vier worden en dat waren zeker geen gemakkelijke voor hem en zijn familie.

Hans, een Hermes man in hart en nieren en Erelid van die vereniging, had veel belangstelling voor de cricketsport en niet alleen voor zijn Schiedamse club. Wij zullen hem ons herinneren als een aimabel mens, een gerespecteerd umpire, bondsbestuurder en lid van de scheidsrechterscommissie, die in 2003 terecht tot Lid van Verdienste van de KNCB werd benoemd.

Bij SGS waren Hans en zijn vrouw Rineke regelmatig present bij onze winterevenementen en gisteren, voor aanvang van het klootschieten in Vorden, werd hij met een minuut stilte herdacht.

Onze cricketwereld en SGS zullen Hans zeker missen maar niet snel vergeten.

Rust zacht makker.

Duco Ohm
5.10.2008

Klik HIER voor de afscheidsspeech van Wil van Wijk, Voorzitter van Hermes DVS


Jan Willem Canters overleden op 27 augustus 2008

Op 27 augustus 2008 is ons oud-lid Jan Willem “Kika” Canters op 90-jarige leeftijd overleden.
Hij was bijna dertig jaar lid toen hij bijna twee jaar geleden - vermoedelijk wegens gezondheidsredenen – zijn lidmaatschap heeft opgezegd. Jan Willem heeft ruim 150 wedstrijden voor SGS gespeeld en scoorde daarin 879 runs en deed 17 vangen.

Moge hij rusten in vrede.

Maarten Ingelse


In Memoriam Rob Dukker overleden op 31 augustus 2008

Tot onze spijt moeten wij u berichten dat onze grote vriend Rob Dukker op 31 augustus jl is overleden.
Zijn gezondheid liet al langer te wensen over en degenen die hem recentelijk nog gezien hebben waren geschrokken en vreesden toen al het ergste.

Rob heeft voor mij heel veel betekend, niet alleen als SGS-er (lid sedert 1978) maar bovenal als clubgenoot bij ACC waar wij met een fantastisch veteranenteam een geweldige tijd hebben gehad. Wij speelden voortreffelijk cricket in de A poule, werden jaren achtereen kampioen en gingen op toer naar PW, een toer georganiseerd door wijlen Hans Schooneveldt. 

De derde innings op zijn/ons ACC was een feest: daar zorgden Jacques Diepeveen, Paul Meijer en Rob Dukker voor. Daardoor kwamen de oudere ACC-ers naar de wedstrijden kijken en die bleven tot wij naar huis gingen. Een geweldig sociaal gebeuren. Ik denk dat deze veteranen toen meer publiek langs de boundary hadden dan het huidige eerste van ACC…!?
Het werd vaak erg laat, zeker als wij met deze  ‘oudjes’ en  tegenstanders bij een Chinees restaurant de dag afsloten.
Op de dagen dat SGS te gast was en ooit tegen twee ACC teams speelde (!) kwam Rob met het initiatief dat iedere speler van ACC een taart mee moest brengen. Deze traditie ging jarenlang door.

Rob was een aanjager: altijd in voor een grap of een act. Hij kon zingen als geen ander. Erg opgewekt van humeur kortom een lolbroek. Rob veranderde na het overlijden van zijn Greet. Hij miste haar geweldig en ook het feit dat hij ouder werd, minder voor fotosessies gevraagd werd en problemen met zijn gezondheid kreeg, misten hun uitwerking niet op hem. De laatste jaren waren dan ook niet eenvoudig.

Ondanks al deze zorgen wilde Rob graag naar ACC blijven komen, ook door de week als er een SGS team speelde; zo hield hij contact met het hem zeer dierbare SGS.
Ik heb veel respect voor zijn broers Hans en Ferry die veel tijd aan Rob besteedden. Zonder hun hulp en inzet zou Rob de laatste jaren niet veel de deur uitgekomen zijn. Geweldig mannen!

Een andere Rob was de umpire Rob. Een goede umpire die met Jan Wilts vele internationale wedstrijden geleid heeft. Het was voor mij een voorrecht met hem in de hoofdklasse te ‘fluiten’; altijd werd er iets nieuws door hem bedacht, zoals een oorlel vasthouden als er nog twee ballen in de over gebowled moesten worden; een afspraak die nog steeds toegepast wordt onder de oudere umpires. Rob was een zeer geziene umpire die na de wedstrijd graag bleef napraten en die op en langs de velden veel vrienden had. Rob’s eerste wedstrijd was in 1980 (Hasab -Hercules)en in totaal ‘stond’ hij 132 wedstrijden waarvan 79 in de hoofdklasse en 13 op internationaal niveau.

Rob kwam 49 keer voor SGS uit, scoorde 844 runs met als hoogste score 84; en passant bowlde hij in totaal 34 overs en nam daarin 8 wickets, en als fielder was hij goed voor 15 vangen.

Rob, voor ons wordt het toch anders op ACC: teveel goede makkers en SGS-ers zijn èn te vroeg èn te jong overleden. Hans Schooneveldt, Henk van Weelde, Ruud Jansen en Jacques Diepeveen zijn er niet meer en nu kom jij daar ook al bij.

Geen glaasjes rosé en geen jonkies meer en ook geen omhelzing en gezoen van onze dames.
ACC, SGS en de umpires gaan je zeker missen.

Rust zacht makker.

Duco Ohm


In Memoriam Hugo Meijers overleden op 13 augustus 2008

Op woensdag 13 augustus 2008 overleed Hugo Meijers op 67-jarige leeftijd overleden, nadat hij kort daarvoor in slechte toestand in het ziekenhuis werd opgenomen.

Veel SGS-ers zullen zich Hugo uit hun jonge jaren herinneren als een gevaarlijke fastbowler en als een hard slaande batsman, die overigens ook eindeloos kon verdedigen. Bij zijn geliefde SPARTA was hij jarenlang een vaste waarde in het eerste team en heeft voor zijn club meer dan 700 wickets genomen. Ook als voetballer acteerde hij bij Sparta op het hoogste niveau in de beginperiode van het betaalde voetbal.

Hugo werd op veel te jonge leeftijd getroffen door een hartinfarct en op zijn 58ste door een zwaar herseninfarct, hetgeen resulteerde in een leven in een rolstoel. Zijn sterke lichaam en dito geest zorgden ervoor dat wij Hugo bleven zien op het cricketveld van Sparta, want als het even kon kwam hij kijken, ook als er SGS-teams op Sparta speelden. En dat is de laatste 10 jaar heel vaak voorgekomen; het altijd zo gastvrije Sparta is een beetje een ‘thuis’ geworden voor SGS.

Wij wensen zijn vrouw Joke, kinderen en kleinkinderen veel sterkte.

Hugo, rust zacht.

Maarten Ingelse (met dank aan Peter van der Burg)

 


Betty Loggere – Krikke overleden op 10 augustus op 94 jarige leeftijd

Helaas moeten ik  u melden dat de weduwe van onze in 1989 overleden wedstrijdsecretaris Ton Loggere, Betty, op 10 augustus is overleden.  Velen van ons zullen deze charmante vrouw niet kennen maar de  echte oudere SGS-ers onder ons zeer zeker wel. 

Betty was na de dood van haar man Ton een regelmatige bezoeker van SGS wedstrijden  en evenementen, daarbij voortreffelijk geholpen door Dolly en Willy van Nierop die haar tot op de laatste dag trouw bezochten en hielpen.  

Weer gaat een stukje SGS geschiedenis verloren.
Aan zowel Betty als haar Ton zullen vooral oudere SGS-ers goede herinneringen bij blijven.

Betty werd op vrijdag 15 augustus om 9.30 uur op ‘Den en Rust’ in Bilthoven gecremeerd.

Dank van SGS gaat uit naar Willy en Dolly voor de aandacht die zij tot aan haar dood aan haar besteedden.
Als u op de onderstaande link klik kunt u de afscheidsspeech van Willy lezen en Betty beter leren kennen.

Lieve Betty, rust  zacht.

Duco Ohm
12.8.2008

Afscheidsspeech


In Memoriam Kees van Tol overleden op 3 augustus 2008 

Kees van Tol overleed op zondag 3 augustus 2008 thuis na een langdurig ziekte.

Kees heeft zijn hele cricketleven doorgebracht bij Cric en de opvolger daarvan Hippopotamus. Dat overspant een periode van bijna 50 jaar. Kees was één van de initiatiefnemers voor de herleving van Cric onder de naam van het Nijlpaard. Hij heeft tot het eind van zijn actieve periode achter de palen bij Hippopotamus doorgebracht en heeft daar veel succes gehad. Vele jaren achter elkaar was Kees in zijn klasse de fielder met de meeste slachtoffers. Aan bat was Kees een gedegen verdediger van zijn cricketleven, waarbij de runs niet geschuwd werden, maar zelden de hoofdmoot van zijn prestatie waren. Kees was zo verknocht aan het spelletje dat hij nooit een competitiewedstrijd miste, doordat hij zijn vakanties, en dus die van zijn gezin, er op af stemde. In de praktijk betekende dat dat hij niet in het seizoen ging, of naar een plek van waar hij elke mogelijke locatie voor het spel van de zondagen kon bereiken. Omdat zijn vrouw Cissy de vaste scoorster was, kwam dat voor Hippopotamus dubbel goed van pas.

Enkele jaren geleden protesteerde zijn hart. Hij moest het spelen toen opgeven, wat hij slechts geleidelijk aan en met tegenzin deed. Kees was sinds 1987 lid van SGS, maar zijn voornemen om regelmatig meer ontspannen voor SGS te gaan spelen nadat hij daar voldoende tijd voor zou hebben, heeft hij - tot zijn eigen teleurstelling en ook wel verbazing – helaas niet tot uitvoering kunnen brengen.

Kees overleed thuis aan de gevolgen van de ziekte van Cushing en hij werd 62 jaar. Bij zijn crematie waren gelukkig vele van zijn sportvrienden aanwezig.

Dik Karsten


In Memoriam Jacques Geeratz - 18 mei 1943 - 8 juli 2008

Jacques Geeratz Overleden in de leeftijd van 65 jaar.
Jacques kende ik alle vele jaren als tegenstander bij  Hermes DVS en als trouwe bezoeker van de thuiswedstrijden van die club.

Voor SGS is Jacques helaas weinig in actie gekomen.

De ‘echte’ Jacques leerde ik pas goed kennen na het lezen van de door ons lid Wil van Wijk namens Hermes uitgesproken indrukwekkende afscheidswoord dat ik u niet wil onthouden.   Klik hier voor het openen van het afscheidswoord

Duco Ohm


 In Memoriam Ram Remesar 12 juli 1942 - 5 mei 2008 en zijn P.W. 1908 – 2008 (5 mei 2008)

Ram Remesar geboren op 12.7.1942 in Nickerie ( Suriname), overleden op 5 mei 2008 in Paramaribo en op 8 mei in Rijsdijk/Nickerie gecremeerd.

Onze grote vriend uit Enschede heeft de ongelijke strijd uiteindelijk toch verloren en is in zijn Suriname overleden.

Wij zullen ons Ram herinneren als Mr. P.W. want het was Ram die, geweldig gesteund door zijn lieve Shanta, P.W. overeind hield. Op zijn verzoek werden er de laatste jaren door een SGS team twee of drie wedstrijden in Enschede gespeeld om hun leden meer wedstrijden te kunnen aanbieden.

Het bezoek van SGS zorgde er ook voor dat oudere PW-ers contact met hun vereniging behielden. Tot ons genoegen zagen wij dan o.a. Bram en Welmoet Deutz Ebeling, Anthony Stroink, Emerson Howard en de vorig jaar overleden Willy Elkink met zijn Janine langs het veld zitten.

Oh, wat was het altijd goed toeven op P.W.; de gastvrijheid was er overweldigend en het was moeilijk het veld te verlaten om naar huis te gaan….. en dat was al zo sinds ik er voor de eerste keer kwam met ACC – en dat is toch een vijftig jaar geleden!

Het klinkt misschien raar, maar ergens ben ik “blij” dat Ram het einde van zijn dierbare P.W. niet mee zal maken: op 21 juni zal PW cricket het 100 jarig bestaan vieren en daarna ophouden te bestaan, waarmee een stuk bijzondere crickethistorie verloren gaat. Enige jaren geleden werd het prachtige veld, waar ooit het Nederlands Elftal tegen Denemarken en de Free Foresters speelde, al kleiner gemaakt en begon golf te overheersen. Degenen die er “vroeger” gespeeld hebben zullen de herinneringen koesteren. Het veld en de accommodatie waren uniek in Nederland.

Het zal heel erg vreemd zijn: niet meer naar Enschede om te spelen tegen Ram’s P.W. en helemaal geen cricket meer in Enschede. Eeuwig jammer!

Tot slot het cijferwerk van Ram: hij werd in 1988 lid van SGS en vanaf het eerste moment was zijn liefde voor cricket ook daar voelbaar. Altijd plezierig en opgewekt of je nu met hem of tegen hem speelde en de ‘spirit of the game’ betekende veel meer voor hem dan persoonlijke prestaties. Vriendschap en sociale contacten voor en tijdens de derde innings telde meer voor hem. Hij speelde voor SGS ongeveer 30 wedstrijden, scoorde 261 runs, bowlde 169 overs waarin hij 21 wickets nam en deed 4 vangen.

Ram, je strijd is gestreden, rust nu zacht!

Duco Ohm 27 mei 2008


Koos van Giezen overleden op 24 april 2008 (25 april 2008)
J.C.A. van Giezen   15.10.1928 – 24.04.2008

Zijn zoon Peter informeerde ons dat zijn vader in zijn slaap is overleden, in Manilla zal worden gecremeerd en dat de urn daar naast zijn overleden vrouw zal worden geplaatst.

Vooral de ouderen onder ons zullen zich Koos nog goed herinneren. Koos werd lid in 1969 en  was onze penningmeester in de periode 1975-1980. Hij diende voornamelijk onder Molly Geertsema.

Koos was geen groots cricketer maar wel iemand die van gezelligheid hield en na de wedstrijd niet als eerste naar huis ging. Zo was hij bij SGS en ook bij Hilversum waar ik enkele jaren met hem in de Hilversum veteranen gespeeld heb.

Toen Koos voor zijn werk naar Manilla verhuisde en daar na zijn pensionnering bleef wonen zijn wij helaas het contact verloren.

Duco Ohm

 

 


Lou van Kranendonk overleden op 3 april 2008 (5 april 2008)

SGS ontving op 4 april het bericht dat haar lid Lou van Kranendonk op de leeftijd van 88 jaar is overleden.

Lou van Kranendonk was lid van ACC sinds 1936 en werd lid van SGS in 1960.
Lou speelde tussen 1960 en 1975 voor SGS 55 wedstrijden waarin hij 1.214 runs scoorde met een gemiddelde van 26,39 en een hoogste score van 68 not out. Ook bowlde hij af en toe: in 292 overs nam hij 37 wickets voor 902 runs. Als fielder was hij goed voor 16 vangen en ook heeft hij als wicketkeeper 1 stumping op zijn naam!

De statistieken van ACC geven aan dat Lou van 1936 t/m 1964 in ACC 1 in totaal 175 innings speeldem waarbij hij 1566 runs scooorde en 72 vangen maakte. Hij maakte onder captaincy van Wally van Weelde deel uit van het oer-sterke na-oorlogse ACC 1 dat vijf keer op rij het landskampioenschap behaalde. Via de lagere elftallen eindigde zijn playing days in de ACC-veteranen.

Lou bleef zijn club trouw en volgde tot en met vorig seizoen (2007) alle wedstrijden van ACC 1

Met Lou is het oudste lid van ACC heen gegaan. Wij bewaren een heel prettige herinnering aan deze stille aimable sportvriend.

Gelegenheid tot afscheid nemen op dinsdag 8 april van 18.45 uur tot 19.30 uur in het hier onder genoemd crematorium.
De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op woensdag 9 april om 10.45 uur in crematorium Westgaarde. Ookmeerweg 275 te Amsterdam.

Max de Bruin Sr.
Maarten Ingelse


Trudy Vollebregt overleden op 26 maart 2008 (28-03-2008)  

14 november 1939 - 26 maart 2008

Via de mailtjes van Jan en Trudy wisten wij SGS-ers dat het met Trudy al lang niet goed ging. Heel moedig onderging zij een groot aantal operaties en bestralingen. Na vele malen een mail te hebben ontvangen die eindigde met ‘geslagen maar niet verslagen’ kwam er dan nu een met ‘geslagen en verslagen’ op mijn scherm. Trudy heeft de ongelijke strijd moedig gestreden maar heeft die tot ons aller verdriet uiteindelijk toch verloren.

Ik heb Jan nooit zonder zijn Trudy op een cricketveld gezien en wij hebben echt de nodige keren met en tegen elkaar gespeeld: met Hermes, de Travellords en SGS. Trudy was er altijd bij, stelde gezelligheid en vriendschap zeer op prijs. Hun huis stond altijd open voor de vele vrienden en vriendinnen die zij hebben. Je was er altijd welkom.

Na Jan’s pensionering verloren beiden hun hart aan golf en waren trouwe deelnemers aan de SGS golfwedstrijden totdat het moment kwam dat het Trudy teveel werd.

SGS neemt nu afscheid van een moedige vrouw die op veel te jonge leeftijd uit ons midden is weggerukt.
Wij wensen Jan, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte in de moeilijke tijd die voor hen ligt.

Lieve Trudy, wij hebben grote bewondering voor jouw getoonde vechtlust maar jouw strijd was helaas niet te winnen.
Alles wat ons nu rest zijn de fijne herinneringen aan betere tijden en die zullen wij koesteren. Rust nu maar zacht!

Duco Ohm


Piet van der Burg overleden op 12 december 2007 (06-03-2008)

Beste vrienden,

Gisteren ontving ik een briefje van de familie Van der Burg uit Schiedam - vermoedelijk n.a.v. het toesturen van het jaarverslag) met het bericht dat de heer P.J. van der Burg (Piet) op 13-12-2007 is overleden. Zijn adres was Julianalaan 40 te Schiedam en was lid sinds 1973. (niet te verwarren met Peter van der Burg van Sparta, wonende te Bleiswijk).

Omdat ik deze man niet gekend heb, vraag ik jullie om wat informatie te verstrekken voor het maken van een in memoriam.

Alvast bedankt.
Maarten


Max Slingenberg overleden op 5 februari 2008, 93 jaar oud

Een van onze oudste leden is overleden. Max was een voortreffelijke umpire en bestuurder. Met veel genoegen denk ik terug aan de lange tijd – 25 jaar - waarin hij de witte jas droeg en op hoog niveau umpire was. Dat was eigenlijk de reden dat hij in 1970 lid werd van SGS, maar nimmer voor ons speelde, maar het wel en wee van de club trouw volgde.

Als tiener mocht ik een aantal jaren in het eerste en tweede van ACC meespelen tot ik in 1959 naar Nigeria uitgezonden werd en afscheid nam van het ‘hogere’ cricket.

Mij staat nog goed voor ogen dat vooral een stel oudere umpires, waarvan Max er één was, de dienst uitmaakten: mannen in afschuwelijk lange witte jassen die, voorover gebogen en met de neus op de stumps, de ballen en appeals beoordeelden. Allen waren echte persoonlijkheden met hun speciale ‘eigenschappen’.

Hun namen zal ik nooit vergeten; in willekeurige volgorde denk ik aan Henk Pil (met radio in het oor om voetballend Ajax te volgen), Leen van Reeven , Wassie Amons (de regelkenner en vraagbank uit die tijd), Hans van Everdingen en Piet van Houten (beiden met zitstok !),

Jan (Bor) de Wolff, Karel Prior (nodigde de umpires uit voor Kom Eens Langs In Slot Zeist waar hij Koos Oosterholt ging interviewen), Ger Stallman (borrelglaasje op zijn hoofd als het gezellig werd), John Visée (mogelijk de beste en vader van vier goede cricketende zonen), Chris Kips en de ‘gentlemen umpires’ Max Slingenberg en Frits d’Achard van Enschut.

Zij hadden gezag en daar werd niet aan getornd. Respect voor tegenstanders en umpires werd ons, spelers, door de captains bijgebracht! De captain greep in en vaak werd de overtreder door zijn vereniging gestraft met een tijdelijke overplaatsing naar een lager team. Cricket werd toen in de ‘Spirit of the Game’ beoefend en juist dat tracht de KNCB nu te herintroduceren…..!!

Ook de diverse scheidsrechterscommissies beschikten over bijzonder goede leiders waarbij ik Daan Ingelse, Willem Peschar, Aad Stouthandel en bovenal Max Slingenberg en Jan Wilts met name wil noemen.

Max was Erelid van De Flamingo's, Lid van Verdienste van de Kon. HFC en Bondsridder van de KNVB , na 20 jaar lid te zijn geweest van de Tucht Commissie van de KNVB.

Max was tot op het laatst geestelijk prima maar was fysiek aan de rollator gebonden hetgeen hij vreselijk vond. Hierdoor kwam hij nauwelijks zijn appartement uit.

Zoals de familie zei: "hij vond het mooi geweest, had lang genoeg geleefd en alles meegemaakt".

Max, bedankt voor wat je voor cricket in Nederland verrichtte en rust in vrede.

Duco Ohm
8 februari 2008


In Memoriam Lou Borrani : 04-04-1916 - 30-01-2008

Wij moeten wederom afscheid nemen van één van onze oudere S.G.S. leden, de op 92-jarige leeftijd overleden gentleman-cricketer Lou Borrani.

Met erg veel genoegen denk ik terug aan de tijd dat ik tegen Lou speelde, in competitieverband maar ook als Hilversummer tegen een S.G.S.-team waar Lou deel van uitmaakte. Lou had een goed oog voor de bal en kon als lefthander de iets te korte bal ver over deep mid-wicket ‘voor 6 tillen’ en daarbij had hij, ook niet toen hij ouder was en bij SGS speelde, geen ontzag voor snelle bowlers. Een genot was het hem te zien batten en runnen. Ook als bowler was hij gevreesd getuige het grote aantal wickets dat genomen heeft.

Lou kwam altijd tot in de puntjes verzorgd naar het veld, onberispelijk gekleed, zowel voor als tijdens de wedstrijd. Na de wedstrijd was hij een gezellige prater die geen haast had met het naar huis gaan. Zo zal ik, en vele cricketers met mij, Lou herinneren.

Lou was sinds 1964 lid van S.G.S. en heeft tot op zeer hoge leeftijd gespeeld: in 2002 bracht hij zijn 5.000ste run voor SGS in de boeken! Helaas heeft hij - na een uitgebreid gesprek met onze toenmalige secretaris - om persoonlijke redenen zijn lidmaatschap eind 2005 opgezegd.

Hoewel wij dat zeer jammer vonden, hebben wij zijn wens gerespecteerd.

Dat hij een enorme staat van dienst heeft op het veld blijkt uit het volgende:

Lou Borrani was van 1933 tot 1972 actief bij Sparta en Hermes DVS en in het boek “Nelson on the Board” van de K.N.C.B. vond ik onderstaande, indrukwekkende cijfers: Hoofdklasseniveau : 263 innings 6.989 runs 21x n.o. hs 153 ; 302 wickets 4.645 runs en 56 vangen
Eersteklasniveau   : 195 innings 4.879 runs 28x n.o. hs 136 n.o ! ; 204 wickets 2.929 runs en 28 vangen

Zijn cijfers bij SGS:
In een tijdspanne van bijna 40 jaar speelde Lou ruim 200 innings, (19x not out) waarin hij 5.007 runs scoorde met een hoogste score van 112 not out. Ook bowlde hij bijna 1.000 overs en veroverde 195 wickets voor 3.736 runs en pakte ook nog 28 vangen.

Wij zullen goede herinneringen aan deze bijzondere man bewaren.

Lou werd op 4 februari in besloten kring gecremeerd; moge hij rusten in vrede.

Duco Ohm - 13 februari 2008


Overzicht 2008

V.L. Borrani
mw. T. Vollebregt-Kloos
O. Remesar
mw. E.T. Loggere-Krikke
J.W. Canters
M.A.V. Slingenberg
L. van Kranendonk
J.P. Geeratz
H. Meijers
H. Dronkers
P.J. van der Burg
J.C.A. van Giezen
C.A.M. van Tol
R. Dukker
J. Datema