Still Going Strong Cricket Club

Terugblik op de winterevenementen2003-2004


De foto's kunnen worden vergroot door ze te downloaden. Normaal formaat 10x7,5 cm - op verzoek zijn de foto's per e-mail te ontvangen in groot formaat (tot 20x30 cm).


De laatste winterevenement van het seizoen 2003/2004        (24 april 2004)
...

De laatste activiteit van het winterseizoen 2003-2004 in De Biesbosch was weer een groot succes.
Circa veertig SGS'ers genoten van het prachtig ingerichte Biesbosch museum en konden na een kleine wandeling plaats nemen in de fluisterboot van het Museum. De tocht door De Biesbosch duurde ruim twee en een half uur. Iedereen genoot van de prachtige natuur. Vogels, paaiende vissen, tekenen van de bevers en heerlijk varen over het water. De kapitein van de fluisterboot vertelde over zijn ervaringen en boeide zeer.

Na afloop van de tocht vertrokken wij naar Restaurant "De Brabantse Biesbosch", waar wij gezellig op het terras thee dronken en borrelden. De dag werd afgesloten met een heerlijk diner. Tijdens het diner bedankte SGS-voorzitter Duco Ohm de commissie voor het goede werk van het afgesloten seizoen. Tevens werden Theo Burki en zijn echtgenote Blanche in het zonnetje gezet. Na zich vele jaren te hebben ingezet trad Theo uit de commissie. Roelof Kruijshoop prees zijn creativiteit en de accuratesse, zoals o.a. getoond bij het uitzetten van de diverse fietstochten. Ook de albums van de winterevenementen zien er altijd perfect uit.
Theo wordt opgevolgd door Anton Distelbrink en Dirk Coster zal de albums van de komende seizoenen gaan maken.

Foto's Roelof Kruijshoop
De meeste foto's kan je downloaden en afdrukken met formaat 10x15 cm
Als je een grote foto wilt ontvangen stuur dan een e-mail.