Algemene clubinformatie

SGS CC is opgericht in 1929 en is een bloeiende vereniging.

Kom eens naar een van onze wedstrijden om te kijken of hoe leuk dat is en praat met de mensen langs de boundary.
Wij willen het aantal jonge cricketers laten groeien en streven naar sterke elftallen voor de "grote" wedstrijden en ook naar meer recreatieve spelers.
Wil je weten waar die wedstrijden zijn bezoek dan de pagina "cricketwedstrijden".

Statuten S.G.S. Cricket Club (versie 23-03-2013)

Huishoudelijk Reglement S.G.S. Cricket Club (versie april 2014)

Algemene verordening Gegevensbescherming

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) komt voort uit de Europese regelgeving General Data Protection Regulation (GDPR) en vervangt sinds 25 mei 2018 de Wet bescherming persoonsgegevens. Binnen de Europese Unie is met de GDPR één privacywet van kracht.
Dit betekent dat de gegevens van de leden van S.G.S. beschermd opgeslagen dienen te worden en dat we het hoe en waarom moeten kunnen uitleggen of moeten kunnen laten zien.

Cricketwedstrijden
SGS organiseert circa 40 cricketwedstrijden tegen clubs in Nederland, België en tegen ons bezoekende verenigingen uit, Duitsland, Denemarken, Engeland, Zuid Afrika, Australië en Nieuw Zeeland.
Inschrijven bij onze wedstrijdsecretaris: e-mail: wedstrijdsecretaris @ sgs-cricket.nl

Cricket Senioren Onderlinge
De Senioren Onderlinge van S.G.S. laat met name oudere leden de cricketsport spelen in een sportieve en sociale sfeer met partners en dat ongeacht niveau en fysieke gesteldheid: Still Going Strong bij uitstek! Dinsdag is de vaste speeldag. Week in, week uit. Van mei tot en met september. Het wedstrijdprogramma staat op de pagina Senioren Onderlinge weergegeven. Iedere cricketer doet actief mee door een klein aantal wedstrijdafspraken als wijziging op de normaal geldende wedstrijdregels. Essentieel is, dat iedereen aan bat komt tijdens de innings.

Golfwedstrijden

De golfcommissie van SGS streeft elk jaar naar het spelen van circa 7 wedstrijden in de periode april/oktober. Publicatie vindt bijtijds plaats op de website.
Inschrijven bij Pieter van Noord: email  pawvannoord @ gmail.com

Crickettoers
SGS gaat regelmatig internationaal op crickettoer. De toeragenda wordt regelmatig geactualiseerd.
Inlichtingen bij de toercommissie. Inschrijven bij de secretaris van de toercommissie; e-mail :  toercie @ sgs-cricket.nl

Winterevenementen
In de periode dat er niet wordt gespeeld organiseert de Contactcommissie een aantal zgn. "Winterevenementen". Dat zijn bijeenkomsten waarop de SGS'ers elkaar ook in de winterperiode kunnen ontmoeten. Sommige sportief, zoals fietsen, wandelen of bijv. klootschieten en andere informatief en cultureel, zoals museumbezoek, stadswandelingen, vaartochten, enz..
Alle leden ontvangen hierover informatie in september en updates gedurende de winterperiode.

Aanmeldingsformulieren
Hier vindt u de aanmeldingsformulieren als Word-document en als Pdf-document. Even downloaden en invullen.
Dan alleen nog maar even opsturen.

Still Going Strong staat nu ook open voor 35-plussers !

SGS Cricket Club heeft de grote beslissing genomen om lidmaatschap voor spelers van 35 jaar en ouder open te stellen. De meeste wedstrijden spelen wij 's middags op door de weekse dagen.

35 jaar is al lang de norm voor het veteranencricket in ons land en SGS hoopt dat vele jonge veteranen zich ‘oud’ genoeg voelen om zich bij onze vereniging aan te sluiten.Wij beginnen om 13.00 uur. Het veteranencricket op de zaterdagen lopen wij niet voor de voeten !

Naast de wedstrijden tegen cricketclubs in Nederland spelen wij ook regelmatig onderlinge wedstrijden waarbij regionaal gedacht wordt bijv. Amsterdam tegen Rotterdam, Noord Holland tegen Zuid Holland, Schiedam tegen de rest van Nederland, Oost tegen West Nederland, enz..
Ook gaan wij regelmatig op crickettoer naar het buitenland. Meestal zoeken wij dan de warme landen op en maken er een leuke vakantie van.

Hiernaast heeft SGS ook een bloeiende golf afdeling.

In de wintermaanden organiseert onze contactcommissie voor jong en oud en met de (klein-)kinderen er bij, bijvoorbeeld fietstochten, stadswandelingen, boottochten, bezoeken aan musea en onze S.G.S.-nieuwjaarsreceptie.

Tot slot is de financiële kant van een lidmaatschap niet verontrustend:
- Entreegeld € 20,00 (hiervoor krijgt u wel de clubdas),
- Lidmaatschap € 30,00 per jaar en u kunt betalen via Ideal,
- Matchfee € 5,00 per gespeelde wedstrijd.

Heeft u belangstelling dan is een telefoontje naar Maarten Ingelse 040-2018026, of Jan Willem Heshusius 06-30223012 genoeg om uw aanmelding, ondertekend door twee SGS'ers, in gang te zetten.
Welkom bij Still Going Strong !

LET OP: op de hele website geldt dat u voor en achter het @-teken de spaties moet verwijderen als u het e-mail adres wilt gebruiken