A G E N D A  (bijgewerkt op 30-11-2021) 

datum dag aanvang omschrijving locatie
15 januari 2022 zaterdag 17:00 uur SGS Nieruwjaarsbijeenkomst i       DEZE IS UITGESTELD TOT NADER ORDER Oud-Zuilen
26 februari 2022 zaterdag 13:00 uur Bezoek aan Teylers Museum Haarlem

Nieuwjaarsbijeenkomst  SGS is uitgesteld  (30-11-2021)

Helaas moet de reeds eerder uitgestelde Nieuwjaarsbijeenkomst opnieuw worden uitgesteld.

Er is weer een nieuwe en zeer besmettelijke variant van het Coronavirus aanwezig in Nederland en het is niet verstandig om ons nu vast teleggen op zo'n grote bijeenkomst in de horeca en dat dan ook nog met anderhalve meter afstand houden.
Dat gaat ook ten koste van de gezelligheid en sfeer.

Het Contactcommissie en het SGS Bestuur

Winterevenement Bezoek aan DAF Museum en PHILIPS Museum      UITGESTELD  (09-11-2021)

Wij hebben als Still Going Strong Cricket Club zeer ernstige zorgen over de sterk stijgende Coronabesmettingen en de vele opnames in de ziekenhuizen en op de Intensive Care afdelingen. Het is nu niet verantwoord om deze interessante dag door te laten gaan op
20 november 2021. Het was helaas niet te voorzien dat er zo'n explosie van besmettingen zou komen.
Wij hebben derhalve gisteren besloten ons bezoek aan het DAF Museum uit te stellen tot de situatie weer verantwoord is geworden.

De Contactcommissie

Najaarsbijeenkomst Senioren-Onderlinge op 14 december 2021      Afgelast  (09-11-2021)

De commissie Senioren Onderlinge heeft besloten om de geplande Najaarsbijeenkomst die zou plaatsvinden op 14 december 2021
 in Breukelen af te gelasten.
Het is erg jammer, maar het is in relatie tot de sterk stijgende Coronabesmettingen en de vele opnames in de ziekenhuizen en op de Intensive Care afdelingen onverantwoord om met een groep SGS'ers bij elkaar te komen.

De Commissie Senioren-Onderlinge

Verslag Algemene Ledenvergadering SGS gehouden op 23 oktober 2021 in Bunnik   04-11-2021)

U kunt hier lezen de verkorte versie van het verslag. Onze secretaris heeft geen verhalend verslag gemaakt waarin standaard fotoreportage kan worden geplaatst, maar per agendapunt een met beknopte beschrijving van relevante informatie. Het geeft meer informatie en leest gemakkelijk.

Hierbij nogmaals de Agenda ALV 2021  en  lees hier het verslag.  Ga hier naar de pagina met jaarverslagen diverse jaren.

De webredactie.

ONZE SPONSORS en ADVERTEERDERS
Cyber Management Holding
1 één vermogensbeheer
►  LLink naar onze Privé Sponsors  Century Club Members

SGS feliciteert de kampioenen van het afgelopen seizoen en wenst hen succes in 2022  (11-11-2021)

Onderstaande gegevens hebben wij ontvangen van de K.N.C.B..


Topklasse
Hoofdklasse
Eerste Klasse
Overgangsklasse A
Overgangsklasse B
2e Klasse A
2e Klasse B
3e Klasse A
3e Klasse B
3e Klasse CACC 4
3e Klasse D
HK Vrouwen (40 overs)
HK Vrouwen (T20)
EK Vrouwen (T20)
Zami 1
Zami 2
Zami 3
Zami 4
Zomi A
Zomi B
Lagere Klasse T20
Punjab
CCR 1
Salland CC 1
Centurions 1
Hermes-DVS 2
VRA 2
HTCECA 1
VRA 4
Kampong 4
VCC 3 nog onder behandeling bij de Commissie van Beroep
Bijlmer CC 1
VCC
Quick Hg
Groen Geel
HBS
Bloemendaal
Hermes-DVS
Groen Geel
Excelsior’20
CCG
Qui Vive

Er is een nieuwe bijdrage van Theo Burki aan "Verhalen uit de Oude Doos" (09-11-2021)

Enkele sfeerfoto’s uit 1995 tijdens een vriendschappelijke wedstrijd van SGS op vrijdag 21 juli in Southborough tegen SGS.

Voor meer informatie en om de foto's groot te kunnen zien ga dan naar "Verhalen uit de Oude Doos"

Als u een leuke of interessante bijdrage kunt maken voor de website schroom dan niet om het in deze periode te doen.
Graag sturen met de betreffende foto of foto's aan de webredactie  ( webmaster @ sgs-cricket.nl spaties weghalen voor en na @ ). De webredactie.

Donald Noorhoff en Arjen van de Pol benoemd tot Lid van Verdienste  (23-11-2021)

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 23 oktober 2021 zijn twee leden wegens hun grote en langdurige verdiensten door de vergadering benoemd tot Lid van Verdienste. Onderstaand leest u de tekst die bij deze ceremonie is uitgesproken.

ArjenArjen van de Pol

"Arjen heeft het voorzitterschap van de Senioren Onderlinge vanaf het najaar 2015 overgenomen van Satar Alladin. Onvermoeibaar is hij aan de slag gegaan met het aanpassen van de regels om te zorgen dat iedere deelnemer aan de SO-wedstrijden met een tevreden gevoel naar huis gaat. Lukt niet altijd, maar het streven blijft tot op vandaag en verder. Arjen is een verbinder, zorgt als een goede voorzitter dat alle taken (en dat zijn er heel wat) goed verdeeld worden en is altijd bezig met een betere toekomst.

Naast zijn voorzitterschap van de Senioren Onderlinge bemoeit hij zich ook nog met Historie en Archief Commissie, de Commissie Communicatie en Werving, heeft hij zich ingezet voor de Jubileumcommissie en het jubileumboek en last maar zeker niet least heeft hij na het overlijden van Rob de Haas binnen het bestuur de financiën als interim overgenomen.

Het plan om de administratie verder te automatiseren kreeg plotseling een push door ontwikkelingen van een platform bij de KNCB waarop aangesloten kon worden. Arjen met zijn IT-proces ervaring zag meteen de mogelijkheden en is voortvarend aan de slag gegaan. Voorwaar geen sinecure, maar we zijn inmiddels een heel eind gevorderd en we kunnen stellen dat de overgang geslaagd is. Niet alleen dat Hans nu als penningmeester goed verder kan, maar dat volgende stappen zoals vernieuwing van de website via dit nieuwe platform genomen kunnen worden.

In moderne termen zou je Arjen gezien al zijn functies een echte influencer kunnen noemen, maar we weten dat zijn bemoeienissen recht uit het hart komen en dat hij zich graag inzet om het voor iedere SGS er leuker en aangenamer te maken. Arjen heeft voor zijn SO inzet al de prestigieuze Jopie de Bruin prijs ontvangen, maar Ik wil hem voor zijn hele oeuvre namens het bestuur graag voordragen als lid van verdienste en vraag daarvoor uw instemming."  De ledenvergadering benoemde Arjen vervolgens met een met luid applaus.

Donald Noorhoff

We kennen hem als een voetbalkeeper, een Herculaan in hart en nieren, een wicketkeeper met tot op vandaag verbazende reacties, een score van meer dan 300 vangen en meer dan 300 stumpings, onvoorstelbare getallen behalve voor Donald.

Maar we kennen Donald natuurlijk ook en vooral als fotograaf en als verzamelaar van archiefmateriaal.

Zijn jarenlange directe betrokkenheid bij het SGS cricket, bij de organisatie van SGS, maar vooral voor de onwaarschijnlijke hoeveelheid mooie foto’s die hij heeft genomen op en langs de velden en bij heel veel evenementen en nog niet zo lang geleden zijn betrokkenheid bij het ontwerp en de uitvoering van ons jubileumboek ter gelegenheid van 90 jaar SGS.

Voor zijn inzet en bijdrage wil ik namens het bestuur Donald graag voordragen aan de vergadering om hem te benoemen tot lid van verdienste en vraag daarvoor uw instemming. De ledenvergadering benoemde Donald vervolgens met een met luid applaus.

Aansluitend feliciteerden de aanwezigen nieuwe Leden van Verdienste.

 

SURINAME en onze VOEDSEL- en KLEDING ACTIE : een belangrijk pakket is nu toch afgeleverd  (20-09-2021)

Gelukkig goed nieuws uit Paramaribo !  een woord van dank van Roy Rijzig

Ik kan bij deze de goede aankomst van  beide dozen bevestigen. Dat was op 21 juli en nu heeft de webredactie hiervan twee mooie foto's ontvangen.

De verdeling van de voedingsmiddelen is als volgt :
Een klein gedeelte is naar een zeer behoeftige familie gegaan en werd, met tranen, gretig afgenomen ,de rest ging naar het kindertehuis
DE POORT in Nickerie.

Jullie krijgen  een  persoonlijke dank van hen.....DE NOOD IS EN BLIJFT HOOG !

BEDANKT        BEDANKT        BEDANKT

10-07-2021  Dankzij uw bijdragen kon Duco Ohm voor een € 300 voedsel inkopen.
De doos, tot aan de rand gevuld met uitsluitend voedsel is verstuurd. Van het nog resterende bedrag zal ik nog meer kunnen kopen en toevoegen aan de twee grote dozen die met zomerkleding, kinderboeken, een beetje speelgoed, schoenen en cricketmateriaal gevuld zullen worden.

Onze R.G. Ingelse’s Still Going Strong Stichting voor Gehandicapten ondersteunt dit project door de verzendkosten te betalen.
Geweldige hulp en mocht u  willen ondersteunen dan is een bijdrage op de rekening van de Stichting welkom : NL64ABNA0498651576

          ►  Lees hier meer  http://www.sgs-cricket.nl/nieuws/noodkreet-suriname.htm